E-mail tips for fædre (og måske for mødre)

Jeg ved ikke...

Om du har børn, eller hvad..?

I dag, hvor jeg lod mig føre af min 3-årige søn på en ufortjent fridag, hvor der ikke var noget formål, måske lige med den undtagelse, at vi blot skulle hygge i Silkeby.

Og ja-ja.

Det var skønt.

Og han smagte hurtigt blod.

"Aha. Jeg bestemmer".

Vi legede ved Gudenåen.

Gik tur i skoven.

Vi kørte med fut-tog i city.

Og vi klappede og aede alle de hunde, vi kunne få lov til.

På et tidspunkt kom en af de kære hunde-ejere forbi os igen, og hun kiggede på min søn, der stod og lavede grimasser imens han balancerede farligt på en mur, og jeg sagde spontant...

"Nej, det er ikke min søn – nogen må have efterladt ham der".

Og hunde-ejeren grinede.

Hun så ironien, men også trætheden i mit blik.

Har du egentlig nogensinde haft lyst til at sige sådan?

Sådan for alvor?

Anyway, jeg aner ikke, hvor den her historie ender, og om der er nogen morale.

Måske er der ingen.

Men interessant er det (for mig), at jeg forsørger mine unger med penge fra kunder, der læser mine emails – eller kunder, der bruger mig til at skrive e-mails og med at skaffe leads til deres lister, så de kan forsørge deres unger med penge fra deres kunder.

And the list goes on, som man siger.

Well.

Lad os ikke glemme at snakke lidt forretning.

DETTE TILBUD ER KUN FOR LÆSERE AF MINE DAGLIGE E-MAILS:

Hvis du ikke har Halfdan Timms bog om Facebook Annoncering, så kan du få den sendt til din dør som trykt udgave for kun 699,- (normalpris 895,-). Hvis du (af uransagelige årsager) skulle være i tvivl om, at den er pengene værd, kan du downloade light-udgaven først. Jeg ved ikke, om du bliver mere overbevist af det, men så kan du få lov til at beholde illusionen om om kontrol. Det er dog en illusion, for jeg skal nok få dig i enden. Om ikke andet, så med mine bonusser. Faktisk er de så værdifulde, så det kan betale sig at købe bogen, selvom du allerede har den.

You’re welcome.

 

Morten Spindler

 

   

PPS 
Husk, at du får bonusser, når du køber bogen via mit link.

- - -

BONUS # 1
Adgang til et mini-video-kursus, hvor jeg lærer dig, hvordan jeg selv fik ændret min og min kones forretning R-A-D-I-K-A-L-T ved hjælp af Halfdans bog.
BONUS: Min helt særlige metode til at læse bogen, så du med det samme får overblik og undgår at blive stresset over de mange nye begreber, som nødvendigvis MÅ og SKAL være i en bog om et kompliceret emne.

- - -

BONUS # 2
20 minutters opfølgendecoaching med mig via Skype – når du har læste bogen mindst 3 gange og tidligst februar 2019.
Værdi 533,- kroner.

- - -

BONUS # 3
1 eksemplar af mit tidligere månedsbrev (du vælger selv, eller beder mig om at overraske dig – der er 21 forskellige at vælge imellem).
Månedsbrevet blev tidligere udgivet som print, men du får denne som passwordbeskyttet PDF.
Værdi 249,-

- - -

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.