Handels- og abonnementsbetingelser

 

Morten Spindler | Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
Spindler ApS – CVR 29815895
Kontakt mig på morten@spindler.dk

 

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand.

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard og Dankort.

Alle priser er i danske kroner excl. moms (medmindre andet er opgivet).

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.

Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

De fysiske dokumenter, som du modtager er dine for altid, men generelt gælder for digitalt materiale, at der kun er adgang til det via Simplero, så længe dit abonnement bliver betalt.


Fortrydelsesret, abonnementer

Der er ingen returret på abonnementer (såsom «fearless«), men generelt kan abonnementer opsiges uden varsel og gælder fra det øjeblik jeg modtager en skriftlig meddelelse fra dig eller du selv afmelder via linket i din faktura.

Bemærk dog, at du KAN have valgt et abonnement med en bindingsperiode, det vil i givet fald fremgå tydeligt af købsformularen.

Du kan når som helst opsige dit abonnement (eventuelt efter bindingsperiode) ved at skrive til morten@spindler.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet.

Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere (medmindre du har valgt bindingsperiode, i så fald betaler du indtil bindingsperioden er overstået).

Allerede betalte perioder vil dog ikke blive refunderet, medmindre der er sket en fejl i mit system.

Hvis du opsiger dit abbonnement på »fearless«, vil du normalt ikke kunne vende tilbage som kunde på dette produkt.


Fortrydelsesret, andre produkter

Der er 14 dages fuld returret på alle købte produkter, fysiske såvel som online (bortset fra abonnementer, se ovenfor). Fortrydelsesret gælder ikke for coaching samt på forhånd aftalte opgaver indenfor copywriting mv. Bemærk, at der kan være særlige vilkår for fortrydelse, f.eks. du køber plads på et arrangement, som forebår indenfor 14 dage efter dit køb eller hvis du køber et produkt, som er skræddersyet/nummereret til dig.


Diverse praktisk

Ønsker du at ændre det kort, som dit abonnementet trækkes på, sker det ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Rettigheder

Alle rettigheder (incl. ophavsret) til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Morten Spindler, www.mortenspindler.dk.

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt (som angivet under det pågældende produkt). Det må normalt kun benyttes af en person og må aldrig videresælges til trediemand.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
Mobil 40 37 92 95
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.