99/1-reglen

99/1-reglen

Kender du 99-1 reglen?

I ni-og-halv-fems ud af 100 tilfælde, så er det, du vil sige til mig (imens du spiser) så U-vigtigt for mig, at det SAGTENS kan vente til du har tygget af munden.

(Tro mig).

Og hånden på hjertet.

Der må være andre end mig, der ikke får MERE appetit af at lege “gæt en madpakke”…

Du ved, den der leg, hvor nogen åbner munden imens de tygger, og så skal man gætte, hvad det er de spiser lige nu.

Eeeww.

99/1-reglen gælder også din mobilos.

Der er 99% chance for, at det der sker på din stupid-phone IKKE er vigtigt for vores møde. Eller for vores samtale på en café. Eller for din kontakt til dit barn, når du går med barnevogn. Eller for din (og MIN) sikkerhed, når du kører bil.

Og hey.

Der er kun 1% chance for, at din læser gider at læse din e-mail.

Hun får nemlig 100 andre samtidig med din, og langt de fleste bliver slettet om lidt.

Så hold op med det der.

Ja.

Skriv noget, der ikke er kedeligt.

Og når vi nu er ved det.

På Facebook hedder reglen nok nærmere…

999/1

Du konkurrerer med 1000 andre opslag, når du skal få din læser til at skrive sig op på din e-mail-liste.

Det er hårde odds

Så luk munden, når du tygger.

Sluk mobilen.

Og skriv noget, der der ikke keder mig.

Så kan du vinde.

 

 

Morten Spindler

 

PS

Hvis du ikke har Halfdan Timms bog om Facebook Annoncering, så kan du få den sendt til din dør som trykt udgave for kun 699,- (normalpris 895,-). Hvis du (af uransagelige årsager) skulle være i tvivl om, at den er pengene værd, kan du downloade light-udgaven først. Jeg ved ikke, om du bliver mere overbevist af det, men så kan du få lov til at beholde illusionen om om kontrol. Det er dog en illusion, for jeg skal nok få dig i enden. Om ikke andet, så med mine bonusser. Faktisk er de så værdifulde, så det kan betale sig at købe bogen, selvom du allerede har den.

You’re welcome. 

 

PS
Du kan købe bogen her:

(Tilbuddet gælder kun for læsere af mine daglige e-mails)

  

PPS 
Husk, at du får bonusser, når du køber bogen via mit link.

- - -

BONUS # 1
Adgang til et mini-video-kursus, hvor jeg lærer dig, hvordan jeg selv fik ændret min og min kones forretning R-A-D-I-K-A-L-T ved hjælp af Halfdans bog.
BONUS: Min helt særlige metode til at læse bogen, så du med det samme får overblik og undgår at blive stresset over de mange nye begreber, som nødvendigvis MÅ og SKAL være i en bog om et kompliceret emne.

- - -

BONUS # 2
20 minutters opfølgendecoaching med mig via Skype – når du har læste bogen mindst 3 gange og tidligst februar 2019.
Værdi 533,- kroner.

- - -

BONUS # 3
1 eksemplar af mit tidligere månedsbrev (du vælger selv, eller beder mig om at overraske dig – der er 21 forskellige at vælge imellem).
Månedsbrevet blev tidligere udgivet som print, men du får denne som passwordbeskyttet PDF.
Værdi 249,-

- - -

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.