Vil du med mig til Mordor..?

Jeg har set film-trilogien "The Lord of the Rings" mindst 40 gange, og ikke bare i den almindelige udgave... Nej de fleste gange har det været "extended version", der varer ca. 3,5 time pr. afsnit, over 10 timer tilsammen, i alt må det så være over 400 timer af mit liv, som jeg har investeret i Tolkiens forunderlige univers, fortolket så fortrinligt af Peter Jackson, der iøvrigt (naturligvis) har gjort det samme med efterfølgeren "The Hobbit".

Det er iøvrigt ganske ulogisk.

Hobitten kommer jo før Ringenes Herre, sådan historisk set, og hvis du er lidt krakilsk, kan du godt irritere dig over, at skuespilleren bag "Bilbo Baggins" i Hobitten ser ÆLDRE ud end i Ringenes Herre, oven-i-købet i scener, der skal forestille at foregå på samme dag.

Giver det mening?

Anyway, jeg ser Hobitten lige nu, og er langt fra nået op på 40 gange, men det kommer, og jeg håber at Peter Jackson også en dag vil filmatisere den bog, som skulle være Tolkiens egen forhistorie til det hele...

Silmarillion.

Universet i den bog (Silmarillion) er så kompliceret og detaljerigt, at du skal mønstre din aller-ypperste vedholdenhed for at læse den fra ende til anden.

Men filmen bliver sikkert lige så glimragende, som LOTR og The Hobbit.

I hope.

Nu ved du, hvorfor 2 af mine børn er opkaldt efter helte i Ringenes Herre.

Og lidt om, hvad der tænder mig, når mørket bryder frem.

Så skal vi bare have styr på DIT liv.

Køb dig til coaching, så fixer vi det som 2 små hobitter, der frygtløst bevæger sig ind i hjertet af det farligste sted i Midgård.

Detaljer nedenfor.

 

 

Morten Spindler

 

 

(Kun læsere af mine daglige e-mails kan købe skype-coaching)

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.