Historien om Hannibal the hunnibal...

Da jeg var en ung mand, havde jeg en frygt.

Den var ikke rationel.

(Hvor tit er frygt egentlig det?).

Men den føltes meget virkelig, og i lang tid holdt den mig fra at få nogle oplevelser…

Oplevelser, som jeg i dag holder meget af.

Men dengang turde jeg ikke se uhyggelige film psykologiske thrillers, og da jeg som en ung mand så en trailer til filmen om Hannibal the Canibal der på engelsk hedder "Silence of the Lambs”... (på dansk er den ((lidt ubehjælpeligt)) oversat til: "Ondskabens Øjne) … da jeg så den trailer, mærkede jeg den gamle frygt for mørke og uhygge.

Og jeg svor, at jeg ALDRIG ville se filmen.

Senere fik jeg en ven, som talte varmt om filmen og iøvrigt anbefalede mig at læse bøgerne, som er meget bedre end filmene.

Stille og roligt begyndte jeg at finde modet, og da jeg endelig tog mig sammen til at se filmen, kunne jeg kun grine ad den barndomsfrygt, for den var fuldstændig forsvundet.

Er det ikke forunderligt?

Jeg var så bange for frygten, at jeg slet ikke havde opdaget, at den var afgået ved sin død.

Jeg blev mindet om det for nylig, da min søster kom på besøg med sin venindes lille godmodige hund.

Den hed Hannibal.

Sammenlignet med monsteret Hannibal the Canibal, så var det navn næsten så malplaceret (og komisk), som det kunne være. Den hund kunne ikke gøre en flue fortræd om så dens eget liv stod på spil, og det er vist ikke liiiiige helt, hvad der står i Hannibal the Canibals journal.

Men nu kommer det virkelig morsomme.

Vores lille søn på 3 år kaldte det søde lille kræ for…

Hunnibal.

Ha.

Haaaa...ha.

Nej?

Okay.

Måske man skulle have været der, for at se komikken.

Men så lad os slutte med en morale, som alle kan forstå.

Når du sender e-mails.

Så skal du ikke være bange for de kyniske monstre og hunde, som bjæffer ad dig, når du skriver noget med kød på. (That's what they do). Det eneste, du skal være bange for, er alle de salg, du ikke får, når du (igen-igen) sætter dig foran fjerneren og ser Lassie, i stedet for at skrive den mail til din liste, som du godt ved de burde have.

 

 

Morten Spindler

 

 


1 times skypecoaching med Spindlerman
https://mortenspindler.simplero.com/purchase/40674-Skype-coaching-1-time-med-Morten


Klippekort til ditto.
https://mortenspindler.simplero.com/purchase/75918-Klippekort

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.