Madsen og Møller og Spindlermans 10 bud...

Namedropping er ikke min stærke side.

Men i dag ringer jeg til Isa.

Hende, der er gift med ham, som får Johnny Madsens koncerter til at lyde af lidt mer’.

= = =

Knud Møller på guitar, mine damer og herrer.

= = =

I mange år arbejdede Isa og yours truly Spindlerman sammen i Knu’ og Isa's landsted ved Hedensted, der vistnok en gang var en skole, hvor små uartige drenge fik rap over fingrene og det der er værre.

Ja, sådan var det.

Og mens vi sad der i den ene ende af huset og Photoshoppede og InDesignede kataloger og flyers og visitkort og alt det som hører sig til, når pantefogeden skal holdes fra døren hos folk, der arbejder med reklame… Ja, så sad Knud i sit guitarstudio i den anden ende og trænede sine sneaky fingers, hvilket undrede mig, for når man allerede er den sejeste rockguitarist i DK, hvor finder man så motivation til at træne?

Men inderst inde ved jeg jo godt, at det netop er derfor han er den bedste.

Han træner hver dag.

(hehe).

Men som sagt.

I dag ringer jeg til Isa.

For gammelt venskabs skyld.

Og fordi jeg tænker på hende, hver gang jeg hører Johnny Madsen.

Og når vi nu er igang med Namedropping…

Johnny kom også ind imellem forbi og fik en kaffe i det lille køkken, hvor jeg har nydt Knuds kokkekunst flere gange end du har kastreret grise, min kære læser. Og så blev der (fanden-gale-mig) øvet rock i det lille studio, hvor alle Knuds guitarer står og blærer sig om kap med det portræt af Knud, som ingen ringere end selveste Johnny selv har malt. Lige nu kører albummet “På den anden side” i baggrunden (hvis man ellers kan kalde 109 decibel for baggrundsmusik).

Ja, sådan er det.

Og når jeg ringer til Isa, så er det det for at fortælle hende, at jeg og konen tager ind for at høre Johnny, Knud og From lørdag aften i Vejle, og for at spørge hende, om hun ikke også synes, at det var pudsigt… at jeg hørte et album med Johnny og så kom til at tænke på hende og på, om der monstro snart var koncert med hendes mand Knud Møller – og så selvfølgelig med Johnny the blues… og så viste det sig, at de ikke alene spiller snart, men spiller i morgen (lørdag aften) i byen Vejle, hvor jeg jo dvæler med min skattede yogalærer.

Jow, jow.

Og imens hele den her film kørte for mit indre… inclusive tanken om, at jeg ville fortælle dig om det… så var det at jeg fik en lille åbenbaring.

Jeg skriver sku' en bog om det, jeg har lært indtil nu.

Altså ikke det hele, vel?

Nej, alt det jeg ved om at skrive e-mails, som nogen gider at læse.

Og emails, der får folk til at svinge dankortet, mine damer og herrer.

Lissom når Johnny og Knu’ får det til at svinge, faktisk.

Ja-jaaaa.

Og det første bud i den bog kunne sagtens være det her:

= = =

Intet er bedre for din inspiration til at skrive nyhedsbreve, end Johnny Madsens krøllede tekster og ditto stemme og Knud Møllers ditto fingre på strenge, der hiver og flår i din sjæl.

= = =

Så sådan er det bare.

Kan du nu hygge dig og have en fortryllende weekend.

Og skynd dig at smække Johnny Madsens album “På den anden side” på din sonos.

 

 

Morten Spindler

 

 


Skype coaching med Spindlerman... så svinger det for dig...
[men du kan kun købe det som læser af mine emails]

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.