Lektionen fra den skarpe skuffe...

20181030_skarp_social

Kan du huske filmen Face Off med Nicolas Cage og John Travolta i hovedrollerne..?

Med et grotesk kirurgisk indgreb bytter de ansigt.

Det bliver næppe nogensinde muligt.

Og forhåbentlig ikke.

Og så alligevel.

Efterhånden som ansigtsgenkendelse på mobilos bliver mere og mere udbredt, kunne det måske være smart, hvis man kunne bytte ansigt, for eksempel når man skal låne en anden mands telefon. Jeg har dog indtil videre ikke haft "tid" til at købe en iPhone X, så jeg må nøjes med finger-aftryks-genkendelse på min gamle iPhone 6-traver. Derfor forsøgte jeg igår at snitte mit fingeraftryk af tommelfingeren med en kødkniv, jeg lige havde fået tilbage fra skærslibberen. (Hej Line). Det lykkedes imidlertid kun at skære 80% igennem, og jeg tror at det med lidt køkken-læge-kunst lykkedes at lappe skidtet sammen igen, så fingeraftrykket sidder stadig på mig.

(Bedre held næste gang).

Indskudt kan jeg nævne, at det gør…O—N—D—T ...at skylle et sår på 1 kvadratcentrimeter, hvor kødlunsen kun hænger fast med 4 mm hud og kød.

Så sådan er det.

For min familie er det pludselig blevet MEGET mere effektfuldt (og troværdigt), når jeg præddiker at skarpe knive ALDRIG må ligge ude på kanten af bordet, men altid skal lægges på plads eller som minimum ind MIDT på bordet, så man risikoen for at få en samurai-skarp kniv ned i låret eller foden... eller et barn får den i øjet.. bliver mindre...

Beklager billedet.

Men det er på samme måde med emails.

Jeg har lært en masse på den den hårde måde.

Tusindevis af salgstekster, hvor nogle har gjort mere skade end gavn, men efterhånden har jeg en ret klar fornemmelse af, hvad der virker og ikke virker.

Du kan gøre det samme.

Bare skriv 2-3-4-5 mails om dagen i 3-4-5 år, så er du godt på vej.

Eller du kan købe dig til rådgivning fra 1, der har snittet pølserne før dig.

Jeg kan ikke fjerne dit behov for at træne.

Og selvom det er smart at undgå fatale fejltagelser, så skal du stadig være villig til at brænde snitterne lidt ind imellem.

Men en ting, jeg er godt til... er at pege dig i den retning, du skal gå, derfra hvor du står lige nu.

Uanset om du er den skarpeste kniv i skuffen.

Eller ej.

 

Morten Spindler

 


Få mulighed for at købe min tid... som læser af mine daglige e-mails.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.