To drenge med et vigtigt budskab til dig

social_jump_20181101

To gange i år, er jeg blevet imponeret over drenge i showbiz.

Begge gange var det knægte på 27 og 28 år, som har rejst sig til berømmelse fra deres lille ydmyge teenageår ved hårdt slid og ved en urokkelig tro på, at ting kan lade sig gøre, når du møder op hver dag og giver noget af sig selv til et fællesskab. (Præcis som du gør til din e-mailliste). Den første dreng hed Ed Sheeran, og jeg så ham på et kæmpe stadion i Berlin sammen med min stolte stedsøn på 12 år. Den næste var youtuberen Jack Septiceye, som jeg så i Københavns koncerthus forleden med min stolte søn på 13.

Begge shows var...

(På deres helt egen måde).

...spektakulære.

Ed Sheeran, der har knoklet sig frempå verdens musikscener med egne sange, der tager pusten fra selv en gnaven stodder som yours unholy. Og Jack Septiceye, der har fået over 20 millioner følgere på youtube ved (blandt andet) at spille computerspil, snakke med sin karismatiske irske accent, og filme skidtet.

Jeg er imponeret.

Især over det sidste, Jack Septiceye sagde til showet for nylig (frit oversat fra hukommelsen)…

= = =

Det her show handler ikke om mig, det handler om at I skal gå ud og være heltene i jeres egen historie.

= = =

Det gælder også dig, kære læser.

Jeg håber, at du føler en kildrende inspiration i maven, når du læser mine mails.

Men mest af alt…

Så håber jeg, at du omsætter den inspiration til handling.

Skriv noget, som gør dig til en inspiration for dine læsere, så de kan gå ud og være en inspiration for andre mennesker.

 

 

Morten Spindler

 


Når du er læser af mine daglige e-mails, kan du købe skype-sessions med Spindlerman. 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.