Nøglen til dit salg...

I går havde jeg en ud af kroppen oplevelse.

Jeg havde min første, berigende samtale med en usædvanligt dygtig coach, som på mindre end 30 minutter over skype, gav mig indsigter om mig som menneske... Indsigter jeg med det samme kunne genkende. Men jeg oplevede mere end blot genkendelse, for da hun sagde: "Morten, jeg ser at du..." (resten af sætningen er imellem hende og mig)... da hun fortalte, hvad hun så i mig, vidste jeg, at DER lå nøglen til at lave noget om, som har været en knude i mit liv siden min barndom.

Ikke noget, som har forhindret mig i at have et godt liv.

Ikke noget, som har gjort mig syg.

Men noget, jeg har lukket inde.

En kvalitet, jeg ikke har tilladt mig selv at dyrke.

Hvorfor?

Fordi jeg ikke har set mig selv udefra og opdaget, at denne kvalitet var sat i bur. Jeg glæder mig (endnu mere end før) til denne første dag i resten af mit liv, hvor skridt nummer 1 til min livsforandring skal tages.

Og forresten.

Min coaching-samtale mindede mig om de mange coaching samtaler, jeg selv har med mine klienter. Altså bedømt ud fra, hvad de selv har sagt... Nemlig, at jeg ser ting, de dybest set godt ved, men ikke har lagt mærke til, fordi når musikken spiller og livet sker, så kan skoven ofte blive usynlig på grund af de mange træer.

Det er værd at tænke over.

I tiden frem til jul har jeg kun få ledige huller i kalenderen.

Men...

Eksklusivt for læsere af mit nyhedsbrev kan jeg tilbyde enkelte coaching-timer via Skype.

Køb via linket herunder.

Hvis det viser sig, at jeg ikke har ledige tider i kalenderen, så refunderer jeg pengene.

Men hvis jeg har, så ses vi snart på skype – til en livsforandrende samtale.


 

Morten Spindler

 


Skal vi sammen se lidt på din markedsføring med emails?
KUN FOR LÆSERE

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.