Introvert-indsigten til at pumpe din tjen-penge-med-emails-muskel

En af de vigtigste indsigter, jeg har nogensinde har fået om mig selv... En af de største aha-oplevelser, jeg har haft i nyere tid... Er den her:

= = =

Jeg er introvert.

= = =

Hvorfor er det vigtigt?

Fordi når jeg ved, at det hænger sådan sammen, kan jeg bedre agere ud fra det, og forstå, hvordan jeg kan udnytte det.

Lidt som en arm, der gør ondt.

Hvis den er brækket, skal den i gips.

Hvis den er forstuvet skal der måske gøres noget andet.

Men først, når du VED, hvad der er galt, kan du behandle den.

Du har brug for en diagnose.

Men er der noget galt i det at være introvert?

Nej, ikke hvis du VED, at du er det.

Men hvis du ikke ved det, kan du måske udsætte dig selv for en masse, som du ikke bryder dig om, dermed BLIVER det et problem. Jeg ved for eksempel, at jeg kan have en sprudlende personlighed, når jeg skriver tekster, men når jeg er sammen med andre mennesker fysisk, så undertrykker jeg den kvalitet. Men hvis jeg er bevidst om det, kan jeg forberede mig og faktisk åbne op for godteposen, OGSÅ når der er mange mennesker omkring mig.

Det er bare et af mange eksempler.

Her er et mere.

Jeg bliver presset, når jeg – igennem mange timer – bliver mødt med krav om samvær fra andre, uanset om det er familie eller venner (eller ej).

Og så bliver jeg urimelig.

Medmindre jeg er bevidst om, at det er min indre introvert, der har fået nok.

Så kan jeg trække vejret dybt og tælle til 10, og falde til ro, før jeg siger noget, som jeg HELT sikkert fortryder og som vil suge min energi i TIMER, fordi jeg skal kompensere for min egen dumme opførsel.

See?

Anyway, måske er det også denne indsigt, der har gjort, at jeg har kastet min kærlighed på at skrive e-mails. For intet er mere befriende for en introvert, end at slippe sin indre eventyrer løs – og få god betaling for det. Og jeg har i al beskedenhed mangedoblet min evne til at tjene penge, blot ved at skrive daglige emails.

Måske er det værd at tænke over?

En anden ting, jeg er god til...

At diagnostisere din markedsføring med emails, that is: Jeg kan hurtigt se, præcis HVOR det vil være smart af dig at sætte ind, hvis du godt vil tjene mere uden nødvendigvis at bruge flere ressourcer.

 

 

Morten Spindler

 


Brug for sparring til emails?
Skriv dig op til mine daglige ditto.

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.