Psykologien bag det DU værdsætter...

20181110_survival

Jeg skrev en mail til min ven Bjarke.

Han er et meget specielt menneske.

På trods af hårde odds, så driver han en webshop udelukkende med fede produkter til sådan nogle (som ham selv), der er vilde med udendørsliv.

Du ved...

Gå vandreture i skoven, gerne med et telt, liggeunderlag, udstyr til lejrbålet, overlevelses-gear, telt, økser, slibesten og alt det der.

Hvorfor har han hårde odds?

Fordi det er en lille niche i Danmark, hvor markedet alt andet lige er begrænset.

Men han kæmper og overlever.

Det er trods alt det, der er hans interesse.

Overlevelse derude, hvor livet er barskt og vildt.

Og en af de lektioner, Bjarke har lært af Spindlerman er den her:

= = =

Du misser ENHVER af de chancer du ikke tager.

= = =

Forstået sådan her:

For hver dag der går, uden at du sender en email til din liste, mister du chancen for at sælge noget – eller ihvertfald for at påvirke din kunde til et køb senere. Bjarke skriver ofte. Ikke så ofte, som jeg ville, men meget oftere end de fleste andre derude. Han bruger ikke så meget storytelling, som jeg ville. Men hvis han læser det her (hej Bjarke), så kan det jo være, at det ændrer sig. For historier sælger meget mere end rabat. Ja, selv mere end features and benefits tilsammen.

Og det er netop moralen i den her historie.

For nu skal du høre, hvad det var jeg skrev til Bjarke om…

Jeg ville gerne have hans hjælp til at finde den helt rigtige rygsæk til mit behov, meget gerne fra hans webshop, og han svarede promte, at jeg kunne "nøjes" med en rygsæg til cirka 500 spir. Jeg havde regnet med, at den ville være dyrere.

Men så skete der det her…

Bjarke sendte mig (for gammelt venskabs skyld) en rabatkode, der stort set ville fjerne hans avance. Det var vældig sødt af Bjarke. Jeg skyndte mig at bestille rygsækken i hans webshop UDEN at benytte rabatkoden.

Hvorfor?

Fordi jeg har lært en meget vigtig indsigt.

= = =

Jeg værdsætter ikke rabat.

= = =

Og det gør du heller ikke.

Det vi værdsætter, er ting, som har kostet os noget, og selvom du måske slår dig i tøjret, når jeg siger, at det også gælder for dig, kære læser…

Så er det sandheden.

Du værdsætter ikke rabat.

Når du har købt en vare, så bliver du ikke mere glad for den, fordi den har været billig.

Jo, du kan godt få et endorfin-rush af at spare penge.

Men når dagen er omme, så VÆRDSÆTTER du de ting, som du var nødt til at betale dyrt.

Den der superdyre vase, som du sparede op til i lang tid.

Køkkenkniven til 1497,- kroner, som du møjsommeligt pakker ned i den originale emballage, hver gang du har brugt den og nænsomt vasket den op i hånden (og det gør du IKKE fordi du fik 10% rabat, det er fordi den var DYR med DYR på).

Din Tesla skal ikke lånes ud.

(Måske har du ikke sådan et svin, men hvis du havde, så ville du med garanti ikke lave et opslag i den lokale grundejerforening, hvor du tilbød alle naboerne at låne den, når du ikke selv brugte den).

Børnene må ikke hoppe i din nye box-madras til 13.900,-

And the list goes on.

Du (og jeg) værdsætter DYRT, ikke billigt.

Så jeg foretrak at købe UDEN rabat.

Også fordi min ven ikke skal slibe uden vand i sin forretning.

Og nu vil jeg med garanti værdsætte min rygsæk mere (og passe bedre på den).

Og på samme måde er det med min kommende bog om e-mailmarkedsføring. (En bog, der ikke vil være som noget, du har købt før). Du vil muligvis få chancen for at købe den billigere i en periode. Men det er ikke DERFOR, du værdsætter den. Du værdsætter den, FORDI den har været dyr – og derfor vil du implementere det du lærer, og dermed tjene meget mere, end hvis jeg havde solgt den til dig for en slik.

Bogen er ikke klar endnu.

Langt fra.

Og jeg vil endnu ikke afsløre en dato.

Men i mellemtiden kan du lure lidt på en webshop, som bliver drevet af et af Danmarks mest ihærdige og vedholdende mennesker.

Min gode ven, Bjarke.

https://survivalstore.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.