Et tip, du (formentlig) brækker nakken på at følge...

Foran mig er der et sæde.

Hvis jeg læner mig 30 centimeter frem…

...støder jeg panden imod det, og jeg er ret sikker på, at det er stærkere end knoglerne i min nakke. Alligevel står der på et lille postkort foran mig, at jeg (af hensyn til sikkerheden) skal bøje mit hoved helt ned til knæet, hvis der skulle ske noget “uventet” med flyet.

Hvilken sikkerhed?

Det eneste, der er helt sikkert, er at hvis jeg gør det, så brækker jeg nakken, og så så kan det vel være lige meget, hvad der sker med flyet?!

Eller betyder det i virkeligheden bare, at jeg skal trække mine knæ op til hovedet, hvis vi styrter i havet?

For så er jeg straks mere rolig.

Jeg kan holde den stilling i cirka 30 sekunder, før mine mavemuskler begynder at krampe, men hvis det virkelig brænder på, så er der ingen grænser for, hvad jeg vil gøre for at hjælpe. Og så lyder det jo troværdigt nok, at … det gør en kæmpe forskel, om jeg sidder sammenbøjet (eller ej), hvis flyet styrter ned i Dovers hvide klitter med 971 kilometer i timen.

Så det.

At flyve er nogenlunde lige så farligt som at blive hjemme og skrive emails.

Jo, der er da en vis risiko, at jeg falder i søvn, og at min laptops batteri bryder i brand lige på det tidspunkt, og at jeg ikke vågner op før det er for sent.

But it’s highly unlikely.

Alligevel er det tankevækkende, at (og hvorfor) mange mennesker er rædselsslagne for at skrive og ikke mindst sende emails.

Det skal du ikke være.

Det eneste, du skal være bange for…

Er konsekvensen af at lade være.

Hvis du har brug for netop DET paradigmeskift, så skriver jeg lige nu på en bog, der skal hjælpe dig af med (fly)skrækken for at skrive emails.

Og give dig modet til at sparke r*v med dem.

Det er let.

You’ll see.

 

Morten Spindler

 

 

Skypecoaching med Spindlerman er kun for læsere af mine daglige emails.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.