Levereglen, der konverterer...

Imens jeg skriver det her, er temperaturen udenfor -57 grader (Celcius).

Vi er lige fløjet over det sydlige Grønland, så teknisk set har vi knap nok forladt det danske kongerige. Vi har allerede fløjet længere, end jeg nogensinde har været hjemmefra, og der mangler stadig 5.000 kilometer, til destinationen.

= = =

Phoenix, Arizona i den sydvestlige del af USA.

= = =

På en lille skærm foran mig kan jeg se en animation af hele flyveturen – sammen med informationer om turen. Hvis du rejser meget, vil du sikkert grine af det her…

Men for mig er det vildt.

Jeg flyver sjældent, sidste gang var 2015.

Og i skrivende stund befinder jeg mig pludselig næsten 11 kilometer over Grønland på vej mod staterne, som jeg ellers havde svoret ALDRIG at besøge imens Don the Con var ved magten... Men man har jo et standpunkt, til man tager et ny. Jeg bliver aldrig fan af Don, men min foragt for den person, Amerikanerne har valgt ind i det hvide hus, skal ikke forhindre mig i at få skelsættende oplevelser og ditto udvikling. For mig er det tankevækkende, at jeg for 2-3 måneder siden ikke drømte om at arbejde for et amerikansk firma, og slet ikke, at jeg skulle skrive copy på engelsk. Men nu falder det mig helt naturligst, og jeg glæder mig til at se, hvor den her rejse vil lede mig hen i mit liv. Altså bortset fra til Scottsdale, Arizona.

Forresten…

Vil du vide, hvordan det her er blevet muligt?

Vil du høre, hvorfor jeg fik kontrakten med Simplero?

Altså den dybereliggende hemmelige metode (eller rettere leveregel), jeg brugte til at blive så god til at skrive sælgende tekster (og sælge i det hele taget), at jeg kunne lande et velbetalt job på den anden side af atlanten og kort til efter fik dem med på idéen om, at jeg skulle flyves over there, så vi kunne mødes?

Ja?

Du har allerede gættet, at det var daglige emails?

Eller griner du igen?

Well, det er sandheden.

Det er min daglige træning på mindst 15-30 minutter hver morgen, der gør mig stærk.

Så nu forstår du måske?

Er du med på, hvorfor jeg præddiker, at du skal være ligeglad med, at nogle læsere afmelder sig, når du skriver “for tit”..? Det handler ikke om dem, de skrider alligevel for et godt ord, ligesom en arbejdsgiver ind imellem gør det.

Nej, det handler først og fremmest om dig.

Du skriver for at blive god.

For at sælge.

Og for at skabe dig et brand.

Et netværk.

Og skills, som du kan profittere af resten af livet.

Evnen til at sælge med ord.

Køber du min kommende bog om e-mailmarkedsføring?

Det tror jeg nok, du gør.

 

 

Morten Spindler

 

 

Skypecoaching med Spindlerman er noget du kan købe, når du modtager mine daglige emails.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.