Spøgelset der tog min ungdom...

I dag virker det fuldstændig (og aldeles) skingrende skørt.

Men da jeg flyttede hjemmefra som 17-årig i 1984-85 stykker, lånte jeg 14.000,- kroner for at købe mit allerførste skriveværktøj… En elektrisk skrivemaskine, der elektronisk kunne huske og lagre flere (tætskrevne) A4-sider tekst.

Duuuuuh.

Men jeg har produceret dusinvis af magasiner (som jeg udgav i mine unge… æh… yngre år)… på den kolonorme Olympus maskine. I dag har jeg en skrivemaskine fra Apple, der har kostet næste 3 gange så meget. Det ultimative top-svin af en MacBook Pro, der kan 100 milliarder gange så meget.

Men der er een ting, som ikke har ændret sig…

Tidligere, når mine skolekammerater gik i byen og drak sig sanseløse.

Eller gik til fodbold på den græsplæne, hvor de nu snart står og hepper på og hujer ad deres børnebørn (ja, DE er blevet ældre – ikke jeg).

Imens de gjorde det.

Så sad jeg og skrev på min maskine.

Først min fars mekaniske hakkebræts-maskine.

Men siden den store stygge Olympus Motha Fugker, som desværre nu er et spøgelse (jeg aner ikke, hvor den er, sikkert splittet ad til atomer).

Og nu?

Når mange i min aldersgruppe sidder og stener på Netflix eller Youtube og drømmer om det liv, der kommer, når de vinder i lotteriet, så skriver jeg på min Apple.

Eller laver videoer til Facebookannoncer.

Eller grafik til min kones hjemmesider.

Eller plakater til søjler i Århus.

Eller postkort til postkasser i Århus.

Eller YOGANYT, der udkommer 3-4 x årligt.

Eller salgstekster til Simplero.

Og nu også en bog om e-mailmarkedsføring.

Det bliver den bedste nogensinde på Dansk, så meget kan jeg love. Og muligvis den første (jeg kender til), der ikke er proppet med materiale, som på ukarismatisk og ulovlig vis er kopieret. (Det skulle lige med).

Well, well.

Jeg må hen til skrivemaskinen.

For den bogen skriver jo ikke sig selv.

I mellemtiden kunne du jo træne din blindskrift.

For du skriver vel lige godt med lukkede øjne og med åbne, ikke sandt?

 

 

Morten Spindler

 

 

Kariskmatisk Skypecoaching med Spindlerman kan købes, men kun når du modtager mine daglige emails.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.