Den arrogante formel, der giver dig sul på kroppen

Advarsel.

Denne email indeholder blatant pral og en slet skjult salgstale for noget, du ikke kan købe.

Det bliver pisse irriterende.

Og arrogant.

Men ikke særlig ydmygt.

Jeg ville være flov, hvis jeg var mig.

At nogen vil være bekendt at pust sig op på den måde og så KUN med salg for øje.

Hvad?

Du er her stadig?

Jamen så vil jeg heller ikke høre noget p*s fra dig, for nu er du advaret...

Det.

Bliver.

Ulækkert.

Se selv:

Jeg har lige skrevet og sendt 20 emails i den mest spontane kampagne, jeg længe har været med til. I løbet af en uge blev kuglerne støbt til et bagholdsangreb på uskyldige læsere, der simpelthen bare ikke kunne modstå fristelsen til at købe et no-brainer-tilbud. Vi brugte en taktik, som i virkeligheden er baseret på et princip, der gælder overalt i markedsføringsland. (Der er ikke noget galt med taktikker, men principper er stærkere).

Den taktik (og princippet) afslører jeg i min kommende bog om emails.

Jeg afslører også hemmeligheden bag at netop disse 20 emails var den mest succesfulde Black Friday kampagne, jeg nogensinde har deltaget i, i salg slog den min tidligere rekort med 300-400%.

Og DET siger en del, selvom jeg ikke her kan afsløre tallene.

Jeg håber at kunne gøre det i min bog.

Og ditto bringe de omtalte emails, så du kan se, at det ikke er nogen kunst at sælge med emails – for hey, du skal jo også leve.

Og sidst, men ikke mindst.

That's right.

Laaaaast, but not least.

Så vil jeg vise dig den hemmelige formel for succes med kampgner (det er 3 tal skrevet sådan her: 300/300/150).

Formlen er ikke magi, men derimod logik og ren matematik.

Den giver dig ikke magisk magt over dine læsere, men derimod noget, der er meget dybere (og mere værdifuldt). Den giver dig forståelse for, hvad der skal til for at sælge meget mere end de glubende sultne konkurrenter, som snapper efter dine ankler, når du går rundt i din have.

Eeeew.

Glæd dig.

 

 

Morten Spindler

 

 

 

Skypecoaching med Spindlerman er forbeholdt læsere af mine daglige emails.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.