Våde drømme om kolde skovbrande...

Årh hvad, månen er bare større over Haparanda.

Eller måske er det bare fordi nattehimlen er mørkere heroppe og silhuetterne fra træerne, som den gamle måne ligger på, er sorte som dybt i en brøndgravers røv?

Vi overnatter i Umeå, før vi i morgen kører de sidste 400 kilometer til destinationen tæt ved den finske grænse, hvor de rager med river i den knastørre skovbund for at undgå skovbrande, som de dovne, fedladne Amerikanere i Californien naturligvis selv har bedt om.

Not.

Finnerne har ikke skovbrande, og dem har de ikke fordi det er koldt og vådt.

Faktisk er det lige nu 4-6 graders kulde på richter-skalaen, eller nu-det-hedder.

Men altså, jo tak.

Vi har det godt, men er trætte efter at have kørt 1.350 kilometer på veje, hvor selv den hvide kant og de hvide plastik-markører langs vejen er sorte af slam og skidt, så du dårligt kan se, om du kører på asfalt eller i grøft.

Heldigvis kører svenskerne... TOTALT HASARDERET som havde de 2 højgravide enhjørninger i bilen, der for alt i verden skal frem til det nærmeste dyrehospital.

Anyway, nu skal brikkerne knaldes i den lille air-bnb-lejlighed, der har kostet omtrent det samme som en ostemad og en Carlsberg ombord på Stena Line færgen til Swer'je.

Eller cirka 1/7 af den den bog, som jeg glæder mig til at udgive næste år.

Have a good one.

 

 

Morten Spindler

 


PS – Når du læser mine daglige emails, kan du købe min tid, mine produkter og mine ydelser.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.