Den dag, da Darwin måtte bøje sig for svensk magi...

I Sverige har de veje, der er designet i at holde dig beskæftiget som chauffør.

Først kører du nogle kilometer i eet spor med autoværn over til de modkørende. Du når kun lige at glæde sig til det igen bliver muligt at overhale, før du får en strækning med 2 spor, hvor du kan overhale lastbiler og snøvlere. Når den gode strækning er ved at slutte, får du en advarsel om, at der nu kun er 400 meter til du igen ikke kan overhale.

Og sådan fortsætter det (næsten) uendeligt.

Først efter adskillige hundrede kilometer på den måde, slog det mig, at det ikke var ikke mangel på plads eller dorskhed, men derimod:

= = =

Intelligent design (lol).

= = =

Disse små konstante afbræk er lavet for at knuse kedsomheden, der følger naturligt når man skal køre 3 timer for at komme over til naboen, og når du ikke keder dig, er der mindre chance for at falde i søvn og køre galt imens du kører ad de mange tusinde kilometer veje, som synes at blive ved for evigt og altid.

På et tidspunkt blev jeg dog alligevel træt.

Men der var ingen vej tilbage.

Vi SKULLE frem til vores AirBnB lejlighed og sove før næste dags sidste stræk mod danernes land.

Så...

Vi var nødt til at finde en ny måde at undgå kedsomhed, og det er ikke så svært, når man har en selvstændig, stærk og selvstændig kvinde med pæren i orden ved sin side. Sådan en, der altid har brug for at skaffe nye kunder til sin yogabutik. Så vi lagde en strategi for en kampagne (for nye leads og i sidste ende salg), der starter i morgen.

Når man drøfter den slags, kan man ALDRIG blive træt, just saying.

Og det giver ikke mindre adrenalin-rush at tænke på, hvordan den kampagne vi udtænkte kan blive en håndfuld (alt-andet-end-kedelige) sider i min nye bog om e-mailmarkedsføring.

Hvis den virker, forstås.

Men min mavefornemmelse siger mig, at idéen vi fik der på de midt-svenske veje er så stærk, som nogen idé vi nogensinde har udviklet, and if so…

Glæd dig.

Og hey, hvad er det nu man siger?

= = =

Kedsomhed er en ond herre, men en god tjener.

= = =

Nej, det er vist ikke det, man siger.

Men det passer.

For når du keder dig på landevejen kan du dø af skidtet. Men når du derimod finder smarte måder at slå kedsomheden ihjel i stedet, så kan du ikke alene overleve, men få ting til at blomstre i din egen og andres forretninger.

Det er måske værd at tænke over.

Nu vil jeg pakke bilen og køre de sidste 300 kilometer i et af verdens længste lande.

Ha’ det bra til vi ses igjen.

 

 

Morten Spindler

 

 

Skypecoaching med Spindlerman (kun for læsere af mine daglige emails om emails) koster 1.600,- kroner pr. time.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.