Ond magi, du skal bruge varsomt...

Jeg ved ikke, hvad det er med svenskerne…

De er søde og alt det der.

Men altså.

Det hjælper ikke at bælle et glas cognac, når man er søsyg, så meget ved jeg. Her på Scandinavian Star ...eller nu-den-hedder-den-der-skonnert-som-sejler-fra-Göteborg-til-Allan-Olsens-Frederikshavn... ligger heksen Agnetha Fæltskæg fra en mørk svensk ur-gran-skov på en bænk med betræk og messer forbandelser på et sprog, der forlængst er glemt.

Jeg tror hun fortryder den cognac….

Og så igen.

Måske giver den hende også kræfter, som jeg ikke forstår.

Men koldt ned ad ryggen løber det mig nogåt, når kvindens (med sort blod i mundvigen) hvæser…

= = =

Jääääävla väre dem som äter af de döda och sorten muld ska omsluta hånom på den sidste dag.

= = =

Eller noget i den stil.

Ja-ja.

Vi andre er også medtagne, men pludselig føltes trætheden efter 3.500 kilometers bilkørsel på 5 dage ikke så dræbende mere. Når jeg føler mig underholdt, forsvinder min træthed som regel, ihvertfald for en stund. (Det gælder sikkert også for dine læsere).

Og underholdende var det at forestille sig damen som en heks, der lusker rundt og leder efter ingredienser til sine magiske trylledrikke.

Faktisk har jeg selv samlet et par magiske formler op i skovene hinsidas.

Og det det var ikke en gang særlig svært.

Jeg listede bare derud, hvor de svenske mosekoner står og brygger, og i et hult træ ved et ildsted, hvor en sort jerngryde med en tyk suppe af underlige urter og mærkværdige knogler stod og simrede, fandt jeg opskrifter på væggen, som vi to kan bruge til at paralysere vores godtroende læsere.

Gnæk-gnæk.

Jokes aside, når du åbner dine øjne på de rigtige tidspunker, vil du se, hvordan du rammer de smerter, som plager netop dine læsere.

Transportsyge.

Tømmermænd.

Eller begge dele.

Og når du vænner dig til at skrive om det (hver dag), bliver du…

God til det.

Og hvis du har svært ved at finde inspiration, så skal du blive på listen min, for her skal du være mere end almindeligt søsyg for ikke at finde perler, du kan bruge i din egen e-mailmarkedsføring.

Ikke ved at kopiere mine tekster.

Men ved at efterligne det, jeg gør.

Og endnu bedre.

Allerede nu kan du glæde dig til en hel kogebog af (syge) opskrifter, som du kan bladre i hver eneste dag, den bliver nemlig kun trykt på svensk genbrugspapir, som muligvis kan indeholde spor af svensk urheks.

Så er du advaret.

Hei do.

 

 

Morten Spindler

 

 

Skypecoaching med Spindlerman (kun for læsere af mine daglige emails om emails) koster 1.600,- kroner pr. time.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.