Da jeg sad i min Golf og blev gammel...

Min morfar er død som en svensker (no offense), og jeg lignede formentlig også en død svensker, da jeg tog mig en morfar her i dag, for selvom jeg har alderen med mig – Jeg er viril som en 31-årig, stærk som en 41-årig og vis som en 61-årig… (Den rigtige alder kan du gætte ved at udfylde de tomme felter) ...så er der alligevel grænser for min formåen.

Igennem 5 dage har jeg kørt slalom ad Sveriges (næsten) endeløse veje, og da vi nåede hjem stod triptælleren på noget, der ligner...

3.600 kilometer.

Og før du sammenligner svenske med danske mil, så skal du lige have konteksten med.

I Sverige går det ikke NÆR så hurtigt at køre bil, som på de danske motorveje.

Why?

Fordi i Danmark er der FLADT og LIGE.

I Sverige, derimod, er der propfyldt med stejle bakker og skarpe sving.

Og så var det MØRKT med MØRKT på.

Og alle de der reflekser, som står i siden for at hjælpe dig med at se, om du kører på vejen eller er på vej i grøften..?

Var mudret til af slud og slam.

Summa-summarum?

De sidst 300 kilometer, vi kørte i Sverige (hen til færgen i Göteborg) var KLART de BEDSTE og LETTEST kørte af hele turen igennem Sverige, og det tog godt 4 timer at køre den strækning.

Til sammenligning tog de sidste 250 kilometer i Danmark kun godt 2 timer.

Og i det lys…

Svarer den samlede tur på 3.600 kilometer nærmere til 5.000 kilometer.

På 5 dage.

Med en kvinde, et barn på 3 år og (på den sidste halvdel af turen) en vuffelivov som passagerer, er der så noget at sige til, hvis en anden en har behov for en morfar eller 2, før man igen er tilbage i sin gamle form?

Suk, siger jeg bare.

Men jeg siger også…

Katjiingg.

For med så mange timer og kilometervis af inspiration, kan jeg skrive emails og kapitler i min bog de næste 2 måneder, uden at stoppe (bortset fra en morfar i ny og næ). Og tænk engang, hvor er det genialt og synergisk, at du får lige så mange kilometer inspiration og underholdning (might I add) for pengene, blot fordi du er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt…

Hvilket sted?

Og hvornår?

Spindlers liste.

Nu.

Og i morgen.

 

 

Morten Spindler

 

 

Skypecoaching for dødelige (kan kun købes, når du er læser af mine daglige emails)

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.