Min chef siger, at jeg er latterlig (må han godt det, hva..?)

Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke sagde tak, når folk skriver at de hader mig eller at det jeg laver er noget lort.

Det sker desværre ikke så tit mere.

Men det er meget lettere at forbedre sig når nogen gider at kritisere, så jeg må se at få nogle trolde på min liste.

Folk der brokker sig over det mindste.

Men for nylig fik jeg den her besked fra Calvin Correli, der i praksis er min boss, for selvom jeg ikke er ansat hos Simplero, så har jeg en freelance kontrakt, der gælder så længe, jeg opfører mig ordentligt og så længe at de ord, jeg sætter sammen for dem, bringer kunder i biksen.

Og så længe, han morer sig.

Jeg bliver ikke bedre af den slags feedback.

Men måske en smule højere.

Se selv:

= = =

WHAT IS IT THAT YOU DO, @Morten Spindler? I can’t read any of your emails without laughing out loud. And I almost NEVER laugh out loud over something I’m watching or reading. HOW DO YOU DO IT??!!

Calvin Correli

= = =

Jeg ved ikke, hvordan jeg gør det.

Humor er meget vigtig for mig, men når jeg skriver en mail er det ikke med det formål at få nogen til at grine højlydt. Og modsat, hvad mange måske tror, så skriver jeg heller ikke udelukkende for at sælge. Jo, jeg binder ALTID mine emails sammen med en eller anden form for salg. Men for mig handler det mere om at skrive, formidle og være interessant for nogen. Salget er sekundært. Jeg er bedøvende ligeglad med om jeg ikke sælger noget på 10-20 mails i træk (selvom det sjældent sker), jeg bliver stadig ved med at skrive dem – og gerne med et glimt i øjet.

Calvin er (så vidt jeg ved) ikke læser her på listen.

Han talte om mails, jeg skriver for Simplero.

Og han gav mig lov til at prale af det.

 

 

Morten Spindler

 

 

Skypecoaching for de latterlige (kan kun købes, når du er læser af mine daglige emails)

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.