Esther fik fordoblet sin indtjening...

Jeg har en datter, som har fået blodsmag i munden.

(Eller siger man »blod på tanden«..?).

Hun er ihvertfald blevet glad for at tjene penge, ikke så meget fordi hun savler over knitrende pengesedler, men fordi hun godt kan lide den frihed der ligger i at kunne købe et nyt lærred (til at male på), en ny bog eller noget tøj. Så i går fik hun og de andre børn i huset lov til at lægge tøj sammen mod en tur på McDonalds (og en hemmelig pengebonus, som jeg først fortalte om bagefter). Esther er dog den eneste af ungerne, der har stamina nok til at blive ved i et konstant tempo, så det endte med at hun var leder for projektet, og da dagen var omme fik de en EKSTRA imponeringsbonus.

Why?

Fordi... for første gang nogensinde blev jeg imponeret over resultatet og det faktum, at jeg ikke skulle samle ungerne op rundt i huset.

Det skal jeg normalt, fordi de går i stå og finder på overspringshandlinger.

Anyway, Esther har nu fået tilbud om at tjene ekstra lommepenge ved at tage entreprisen med at få lagt tøj sammen og på plads, og jeg er ret sikker på, at hun kaster sig over det med ildhu.

Men det skal være fast, hver dag.

Ellers har det ingen værdi.

Hver eneste dag.

Ellers...

Kan du se, hvor jeg vil hen?

Det er fuldstændig som med emails.

Når du møder op hver dag og giver din læsere noget af værdi, så får du med næsten usvigelig sikkerhed en bonus af dem.

(Mere salg).

Forudsat naturligvis, at du har en responsiv liste af læsere og at der er et marked for dit produkt. Har du det, så vil jeg vædde med, at du kan fordoble din indtjening, blot ved at møde op hver dag.

Du kunne jo prøve.

 

 

Morten Spindler

 

 

Blod på tanden med daglige emails..

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.