Pengene, som ingen gider tjene...

Hvis der er EN ting, jeg ikke fatter.

Noget, der er så indlysende, som at is-kosker skal have åbent om sommeren og lukket om vinteren.

Så er det, at der (stort set) ikke er nogen, der har fattet hvor smart det er, at Restaurant Den Gyldne Måge (McDonalds) har sørget for at lave legerum til børn.

Hvorfor?

Fordi der er mange børnefamilier, og der er meget der tyder på, at det er vejen frem for menneskeheden – at vi føder børn og er sammen med dem indtil de er blevet voksne. Et eller andet sted, så gør det bare noget godt for deres trivsel, at de ikke skal klare sig selv, fra de er blevet 5 år (for at tage et eksempel).

Så derfor vil markedet eksistere, så længe der er mennesker...

Alligevel er der ikke ret mange restauranter, som har gjort noget for, at børn kan udfolde sig imens de venter på maden, og imens de spiser og efter maden...

Behovet er udtalt.

Fra en børnefamilie går ind ad døren.

Til de går ud igen.

Nogle ville måske endda betale for at deponere børnene der, indtil næste restaurantbesøg.

Men spøg til side...

Hvis der var een eneste restaurant, som gad at ansætte nogle unge voksne til at tage sig af børnene og lege med dem i et spændende (og sikkert) indrettet område, som IKKE lå i nærheden af udgangen... Så kan jeg (så godt og vel) garantere, at den restaurant ville bugne af kunder, også selvom de serverede elendig og usundt mad. Forestil dig nu, at de oven-i-købet lavede lækker mad (i modsætning til McDonalds) OG at de sørgede for at spørge kunderne, om de ville modtage daglige emails mod chancen for at vinde fede præmier til børnene. Og at de derefter sendte forældre emails, med fængslende historier, som de kunne bruge som godnathistorier... Og ind imellem sørgede for at alle børn vandt en eller anden ting, som de kunne afhente ved næste besøg i restauranten (ligesom de altid får noget ved McDonalds).

Så ville restauranten hurtigt sikre sig en værdifuld database af stamkunder, der ville fortælle deres venner om skidtet.

Men ingen gør det.

Så vi fortsætter da bare med at fylde forgyldt mågeaffald i halsen, når vi skal spise i byen, for dér kan vi voksne i det mindste slippe for at rende rundt og pille ungerne ned fra gardiner og vægge...

Der er så meget, jeg ikke fatter.

Men hvorfor er der ingen, som napper en bid af det marked fra den Gyldne Måge?

 

 

Morten Spindler

 

 

PS. Den samme kunne man gøre for hundeejere. Måske kunne man endda kombinere skidtet. Hundepasning i den ene ende og børnepasning i den anden (naturligvis lydisoleret).

 

PPS. SKYPECOACHING (– kun for læsere af mine daglige emails.)

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.