Hvorfor jeg prøver på at blive gammel...

Det er morsomt.

Fra tid til anden tror en læser, at jeg er yngre end de 52, som jeg nærmer mig med samme fart som altid. Forskellen på nu og tidligere, at jeg kun er et ciffer fra den alder, kan man sige.

Forleden var der en fortørnet læser, der kaldte mig "unge mand".

Et det ikke smukt?

Men det hænder faktisk også at folk bedømmer mig yngre, når de oplever mig live.

Jeg ved ikke hvorfor.

Men jeg ved een ting.

Jeg føler mig ikke ældre.

Måske en smule mere erfaren.

Men jeg har ingen respekt for at kroppen om nogle årtier vil sygne hen og blive svagere. Det har jeg tænkt mig at ignorere.

Jeg aner ikke om det hjælper.

Men når jeg trækker mit sidste vejr i den automat de kalder kroppen, så vil jeg stadig ignorere fakta og læne mig fremad som en bokser, der nægte at gå baglæns selvom nederlaget er uundgåeligt.

En af de ting, jeg VIL opleve imens jeg lever, er at udgive en bog, så derfor skriver jeg (hver dag) så hurtigt mine kække fingre vil bære mig på vinden. Alligevel går jeg med livrem og seler, når jeg siger at min bog vil være på gaden den 1. september. Måske er den klare før, men som Jokeren siger i The Dark Knight...

= = =

I'm a man of my word.

= = =

Så selvom den freaking bog så er færdig den 19. maj eller den 12 august, så bliver der ikke solgt et eksemplar før 1. september.

As if you care.

Men måske har du det som mig, at det er meget sjovere at arbejde på at blive gammel end på at blive ung igen, for det sidste er umuligt, men gammel, derimod... Well, så længe der er liv, så er der håb, som man siger.

Go' nu nat.

 

 

Morten Spindler

 

 

How to get old med skypecoaching (– kun for læsere af mine daglige emails.)

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.