Hemmelig storytelling for ninjaer

De morgener, hvor jeg er den første i huset der vågner, står jeg altid op og skriver emails... For det første tror jeg på, at det er godt at starte dagen med noget motion for fingrene, for det andet, så er jeg altid pikke-klar i hovedet på det tidspunkt imellem... well... imellem 04:00 og 9:00, alt efter hvornår vi kom i seng. Når vores yngste søn (Thor) så vågner (typisk 1-2 timer efter mig), kommer han altid næsten lydløst sivende hen til mig, sådan lidt indforstået hemmelighedsfuldt, som om han var en ninja, og siger:

= = =

Far, vi skal putte-nutte-sove.

= = =

Det betyder, at vi skal ind og hygge sammen under dynen, før han er klar til sådan rigtigt at stå op.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg fortæller dig det.

Egentlig er det sådan en lille hemmelighed vi har.

Men på den anden side.

Det ER en sød historie.

I morgen?

Der skal vi snakke om noget helt andet.

 

 

Morten Spindler

 

 

Nuttet coaching via skype (– kun for læsere af mine daglige emails.)

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.