De 2 problemer, som nær havde havde forhindret denne email i at komme ud

Klokken er 9:31

Om præcis 15 minutter skyder mit email udsendelsessystem (Simplero) min næste nyhedsmail afsted, men her er 2 problemer...

For det første, er det jeg skriver meget sjældent nyheder.

Og hvorfor er det et problem?

Jeg hører, ser og oplever, at det virker som en blokade for nogle e-mailmarkedsførere, at vi kalder det nyhedsbreve, simpelthen fordi det giver dem en implicit følelse af, at de »snyder«, hvis det de skriver om IKKE er nyheder, og det kan der faktisk være noget om, hvis du kalder det et nyhedsbrev til dine læsere.

Bortset fra det, så er det nonsens.

Jeg kan ikke huske, hvor mange gange jeg har fortalt om nyheder i de emails jeg sender ud, men det rager mig en høstblomst, for jeg ved at mine læsere er der fordi de godt kan li' dine emails og/eller dine produkter.

Ret mange andre grunde findes der næppe.

Nyheder KAN være med til at gøre emails interessante.

Men i sig selv er nyheder ikke nødvendigvis noget særligt.

Problem nummer 2...

Well, det var sådan set bare, at jeg ikke havde skrevet nogen mail endnu, men det problem er hermed løst, fordi jeg bare satte mig ned og gjorde det.

Jeg har stadig 4-5 minutter til at kopiere teksten ind i Simplero og sætte din mail i kø...

Easy peasy.

Lærte du noget?

Så skal du bare se, når du får fingre i min kommende bog om e-mailmarkedsføring.

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.