Hvad er det modsatte af en trold?

Det slår næsten aldrig fejl.

Når jeg får en troldemail, får jeg også en englemail (eller hvad skal vi kalde det modsatte af en troldemail, nogle gode forslag?). I dag fik jeg en email der fyldte det meste af et A4-ark, da jeg printede den ud og hængte den op på mit kontor.

Hvad?

Jeg er stolt af mine troldemails.

Den handlede om, at jeg ikke kunne tillade mig at starte min email med en vittighed om indianere (eller andre såkaldte »etniske grupper«)... Og det må så betyde, at man ikke kan tillade sig at lave sjov med nogen eller noget-som-helst, for et eller andet sted derude kunne der sidde nogen, som var følsomme over at blive til grin.

Det kunne være Århusianere.

Kvinder.

Kager.

Vuffelivov'er.

Og sidste, men ikke mindst...

Svenskere.

(Prøv lige at overveje, hvor komisk det er, at de tygger skrå og spiser surstrømning).

Nej.

Man bør da være sensitiv overfor folks følelser.

At man så bliver røvkedelig at høre på, det er en anden snak, men i det mindste fornærmer man da ikke nogen.

well, well.

Held og lykke med at være kedelig og tjene penge på at sende emails til mennesker der har sig et liv. Det bliver over mit lig, for jeg ville ganske enkelt kede mig selv ihjel, hvis jeg skulle skrive emails med det formål »ikke at fornærme nogen«.

Hvis du starter dine emails sådan her:

»Jeg har hermed fornøjelsen af at sende dig en mail med info om mit produkt«

Så fatter jeg ikke, hvorfor du stadig læser med her – medmindre selvfølgelig at du gerne vil lære at krydre dine emails lidt op, som man siger.

Og i så fald...

Skal du glæde dig til min kommende bog om email markedsføring.

Den vil blive hånet af nogen og elsket af andre.

Men selv en 17-årig gamer på sin 8. dåse CULT energidrik (dén dag) vil næppe synes, at den er kedelig.

(Det er ihvertfald mit håb)

Vi hørs i morgen.

 

 

Morten Spindler

 

 

PS. Her er god platform:

Simplero.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.