Sådan slipper du afsted med at leve godt af 500-1000 læsere

Jeg så et opslag fra en af mine facebook "venner", hvor han hånede en banner-reklame, han havde set.

Reklamen havde vist sig på en side, hvor han kunne teste hastigheden på sit WIFI.

Den så meget realistisk ud, og advarede med store røde bogstaver om at min vens IP-adresse og lokation var offentlig tilgængelig.

Lige under det ildevarslende budskab stod der:

= = =

1) Din udbyder: TDC

2) Din IP-adresse: 80.62.116.179

3) Din lokation: Copenhagen.

= = =

Men...

Min ven bor IKKE i København.

Not even close.

Han bruger Stofa.

Og hans IP starter med 66.

3 forkerte (ud af 3).

Men her er det skræmmende.

Selvom det virker lige så vanvittigt som når du og jeg får breve fra Nigerias førstefødte kongesøn, der skal have hjælp til at overføre 50.000.000 dollars til udlandet, så er det 100% bevidst. Den slags reklamer er beregnet til at fange de få, som:

= = =

1) Bruger TDC

2) Ikke kender deres IP-adresse, og ikke en gang ved, hvordan de finder den.

3) Bor i København.

– og er naive for en 10'er

= = =

Og ja, de findes.

Der er ikke nødvendigvis mange af dem, men når de hopper på limpinden, kan de VIRKELIG blive taget ved næsen.

Så det jeg siger til dig er?

Det er ikke dumt, det de der spammere gør.

Det er tværtimod super smart segmentering, får når nogen går i nettet, er de SÅ lette at narre penge ud af, så jeg forstår godt deres bevæggrund og jeg kan se, at det langt fra er ubegavet, men bevidst at de gør noget, der er så skørt, at kun de virkelig dumme hopper på.

Men der er 1 ting jeg ikke forstår.

Når det nu er SÅ nemt at skabe sig en emailliste og sælge sin viden (eller andre varer) på ærlig vis, og hvis du er flittig (og segmenterer på den måde, som jeg lærer dig i min kommende bog), så kan du let leve af en liste med så lidt som 500-1000 abonnenter (alt efter din branche, vil det selvfølgelig variere, og måske vil tallet være højere, men både min kvinde og jeg har gjort det i adskillige år).

Når det nu er så nemt, hvorfor f*nden gider folk så at gøre sig til forbrydere for at tjene penge?

Jeg fatter minus.

Anyway, hvis du er sådan en der lyver og snyder, når ingen kigger, så skal du holde dig langt væk fra min bog, den vil ikke gavne dig.

Alle andre?

Kan glæde sig til 1. september.

 

 

Morten Spindler

 

 

PS. Mangler du et værktøj til at sælge din egen bog?

Simplero.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.