Email-idéer nok til resten af din karriere

Da bilen ved siden af mig begyndte at bakke, tænkte jeg på, at det da i grunden var første gang jeg så en Renault, der var 100% elbil – ihverfald den model – men en elbil var det, for den havde den der rolige bevægelse som en elbil, og så sagde den ikke en lyd. Jeg var ved at læsse lidt habenkuk i Golfens bagagerum fra dagens familietur til Plantorama i Vejle, hvor de har masser af guf for børnene, lige fra en live size dino til en ditto axalotl (som jeg iøvrigt stavede forkert i min sidste mail)... Og imens jeg stod og betragtede den lydløse Renault, slog det mig, at den i grunden også var førerløs.

WHAT?

Det er endnu ikke lovligt med førerløse biler i Danmark, så da jeg så, at den var på kollisionskurs med en parkeret Mercedes Benz var jeg nødt til at tænke hurtigt som en Ninja.

Hvis det VAR en førerløs elbil, ville det ikke være nogen god idé at prøve på at stoppe den.

Hvis ikke, ville der sikkert være et par familier, som blev glade for, at jeg kastede min krop imellem.

Så det gjorde jeg, og det lykkedes mig lige akkurat at stoppe bilen, før den bokkede ind i en anden.

Og det fik mig til at tænke på, hvor mange ting jeg i grunden oplever, som let kan bruges til at skrive underholdende emails, der får folk til at både læse og købe mine produkter (og jeg kan garantere dig, at det samme gælder for dig, om du bor på Vesterbro eller på Lars Tyndskids mark i Vestjylland).

Det er let at få idéer til HVAD du skal skrive om.

Og hvis du har brug for inspiration til, HVORDAN du gør det (så det bliver mindre kedeligt)...

Så glæd dig til min bog.

Den udkommer 1. september.

 

 

Morten Spindler

 

 

Prisen på min bog bliver den samme som en times skype coaching (1.600,- + moms, men coaching sælges OGSÅ kun til læsere af mine daglige emails).

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.