Ammo til din sølver gun

Her er er et citat, jeg har hørt flere gange, end alle Clint Eastwoods filmreplikker tilsammen.

Og det siger en del.

= = =

Gotta find some ammo before the blood shet can continue.

= = =

Det citat er fra Dempsey, som er en ikke virkelig person i det eneste spil, jeg (fra tid til anden) dyrker på min mobil (bortset fra skak og sudoku). Du har allerede gættet, hvad det går ud på (ikke?). At dræbe zombier, og for min part ALTID på een bestemt bane, som jeg kender bedre end mit eget hus. Den hedder Kino, og det foregår i en nedlagt teater under 2. verdenskrig, hvor man render rund i korridorer og gyder for at finde våben, ammo, overlevelses-eleksir og andre fornødenheder, der føles helt naturlige, når man nu er på en ikke specielt naturlig mission.

Uvirkeligt er det.

Men omvendt.

Min krop har ind imellem også svært ved at vænne sig til det virkelige i, at jeg har skabt en tilværelse for mig selv, der er mere spændende og (heldigvis ikke dødbringende, men) indbringende end noget, jeg nogensinde tidligere i denne første trediedel af livet har gjort... blot ved at skrive daglige emails.

Og daglige emails har stort set gjort tricket.

Jo, jeg har gjort andre ting.

Coachet kunder og draget erfaringer.

Og læst et utal af bøger om psykologien bag det at overtale andre til at købe dine varer.

Med et enkelt (udansk) ord kaldes det...

Pursuasion.

Men hovedingrediensen i det, der har givet min karriere og omsætning fut i fejemøjet er den daglige email (som i dag er MINDST 2 daglige emails).

At skrive den.

At sende den.

Og at vide, at hvis den ikke sælger i dag, så hjælper den mig på langt sigt, fordi jeg på et eller andet tidspunkt vil høste frugten af den vedholdende træning, som dagens email udgjorde. Fra ende til anden er min kommende bog en kultivering og manifestation af den idé.

Hvis det skræmmer dig?

Så skal du ikke købe bogen.

Eller vent.

Jo, så skal du (så meget, desto mere) købe bogen.

Forudsat selvfølgelig, at du ønsker at samle ammo til det skydespil, du kalder e-mailmarkedsføring.

Bogen udkommer 1. september.

Be there, if you must.

Og forresten.

 

 

Morten Spindler

 

 

PS. Hjælp til at støbe dine sølvkugler kan du (som læser af mine daglige emails) få med skype-coaching til 1.600,- kroner i timen (+ moms).

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.