Slanke-Psykologens onde åbenbaring...

Ordene faldt som tung tø-sne på en fugtig decembernat, og jeg havde svært ved at tro mine øjne.

(Men det er nok mere sandt end løgn).

En af dem jeg stoler meget på, havde lige desillusioneret mig på det groveste, og nu skal jeg leve resten af livet med den umenneskelige viden, at pomfritter ikke tæller på den vægtskål, hvor jeg lægger mine grøntsager.

Well, well.

Livet er fuld af uhyggeligheder.

Heldigvis kan jeg også godt li' gulerodssalat.

Og bananer.

Men bortset fra det.

Lad os ikke dvæle ved dystre tanker.

Så her er de gode nyheder:

Jeg presser mine frugter grundigt for tiden, for du skal have god og nærende juice, når jeg udgiver min bog om lidt under 7 måneder. Hver dag tilføjer jeg nye lektioner og sider kapitlerne, der til efteråret bliver trykt med sort på hvidt i et dansk trykkeri.

Titlen på min bog er så blæret, at jeg mærkevarebeskytter den.

Gør med den viden, hvad du vil.

Så længe du bare køber bogen og implementerer det du lærer.

 

 

Morten Spindler

 

 

Frugtbar coaching med Spindlerman

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.