Hvordan du tjener penge ved IKKE at arbejde i din forretning

I mit primære job, sagde min boss forleden (frit fra hukommelsen):

»Er det virkelig sandt, at vi først kan finde en dag at mødes helt henne i maj..?«

Vi mødtes i november, og Calvin (som bossen hedder) syntes, at det var ved at være tiden igen. Men marts og april er blevet skudt med spredehagl af aftaler, der gjorde det svært.

Til gengæld vidste jeg, at en del af teamet skulle til en konference i San Diego, så jeg skød fra hoften med en pludselig indskydelse...

»Hører jeg dig sige, at jeg skal hoppe over og mødes med jer andre i næste uge?«

Og svaret?

»Ja, Morten – det ville nok være godt.«

Så nu klokken 01:34 natten til lørdag, hvor jeg er ved at være færdig med at pakke og klargøre alt til flyveturen, der starter i morgen kl. 11.15 fra Billund, sidder jeg og nyder at jeg har et liv, hvor dagene aldrig er grå... Og så selvfølgelig at arbejde i et firma, hvor der er plads til at baske lidt med vingerne, så at sige.

Men vi laver også grønne sedler til bundlinien, så det er ikke på nogen måde prangeri, at vi mødes, først i Arizona og nu i San Diego...

Sidst vi mødtes udtænkte vi en black-friday-kampagne, som jeg skrev i ugen efter – den indbragte 2 mio solide danske kroner – ja, og så fostrede vi en idé til en lead magnet (emailserie på 8 mails), som jeg skrev omkring nytår... Den sidder lige nu og konverterer 4,7% af læserne til gode kunder. (Og det er mange).

Og hvad vil jeg sige med det?

Måske det her:

Husk at arbejde PÅ din forretning, for »i« din forretning udvikler vi ikke så mevet nyt, der render vi jo ofte bare rundt og slukker brande.

Vores team arbejder PÅ Simplero de næste 6 dage.

4 kreative sjæle.

Masser af tankekraft.

Og så selvfølgelig noget gedigen barbecue.

Adios amigos.

 

 

Morten Spindler

 

 

PS. Hvis du vil vide, hvad det hele handler om, så er linket her:

Simplero.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.