Email-marketing-direktøroplæg coming your way

20190518

Jeg har noget til dig i dag...

Jeg vil prøve at indfange den følelse, det giver yours unholy (Spindlerman) i maven at lytte til et nyt nummer med den ældste ven, der har fulgt mig trofast siden starten af 80'erne... hvor jeg første gang læste om hans plader på fotokopierede A4-ark fra pladeselskaberne, som jeg fik fra den lokale pladeforretning fordi jeg var deres mest trofaste kunde i pladeafdelingen.

Jeg stod der næsten hver eftermiddag og fandt inspiration til musik, som jeg skulle købe, når jeg kunne finde pengene i mit sparsomme teenagebudget.

Den gamle ven?

Er Bruce Springsteen.

Lige nu (imens jeg skriver) brager det nyeste nummer, som er frigivet på YouTube ud igennem Mac'ens højttalere.

= = =

There Goes My Miracle

= = =

Kuldegysninger, der løber op og ned ad ryggen, som om min kvinde blidt kørte hånden igennem mit hår og hviskede søde ting i mine ører.

Håb, der bobler op i mit indre, som kæmpestore lyserøde balloner ovenpå hinanden i horisonten.

Energi som en nyopladet Tesla, der holder og venter på grønt lys.

Uendelig smukhed, som dine børn på trampolinen i solskinsvejr.

Manden, som jeg mere end 30 gange har set live.

Og imens det danske fodboldlandshold vandt EM, havde jeg den – once-in-a-lifetime-oplevelse at stå MIDT for scenen HELT oppe foran med 4-5 meter op til Bossen. (Det passerer revy for mine øjne nu.)

Stemmen, som har givet mig tusindevis af timers harmoni, inspiration, ærefrygt – og er blevet en integreret og vigtig del af ALT, jeg består af.

Frygt.

Kærlighed.

Mod.

Barmhjertighed.

Og ja.

Frygtløshed.

Bossens inspiration ligger også i navnet (FEARLESS) på min kommende – og snart genåbnede – klub for dig, der ønsker mig som et fyrtårn for dig i din egen e-mailmarkedsføring.

YouTube-nummeret er nu gledet over i en live-version af NO SURRENDER, som jeg lige om lidt går ind og spiller på min guitar, og hvem ved, måske ryger den versi0n også på YouTube.

Men en ting er sikkert.

Jeg overgiver mig aldrig.

Og jeg byder dig snart op til dans.

Er du med?

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.