[7] Now mister the day my number comes in...

20190525

...I ain't ever gonna ride in no used car again.

Sådan lyder et af omkvædene på det første album (*), som yours unholy købte med bossen i sin tid (og HVILKEN tid).

Den handler om, hvordan han som dreng var lidt flov over alle de gamle skrammelkasser af brugte biler som faderen kom hjem med i løbet af hans barndom, og om hvordan han ikke ville køre i brugte biler, hvis hans »number came in«. Og hans nummer blev trukket, men det var ikke fordi han købte lodsedler, men derimod fordi han rejste sig op, når folk sagde »sæt dig«, løftede sin knyttede hånd op over hovedet og blæste på alle de forbandede nay-sayers.

Han spillede i livets lotteri og vandt, men han inspirerede også millioner af mennesker til at rejse sig op og forlange mere af livet.

Fordi held er noget du selv laver.

Og når vi nu snakker om »lucky numbers«.

Om 7 dage starter salget af billetter til Fearless.

Hvis du ikke ved, hvad Fearless er, så har du ikke fulgt med, og det er helt okay, du kunne jo lige være kommet ind... Fearless er stedet for dig, der vil investere i din egen fremtid og gøre e-mailmarkedsføring til gnisten, der tænder dit (salgs) bål.

Jeg kan ikke love dig, at du aldrig mere kommer til at købe en brugt bil, for hvem ved... måske kan du bedre li' brugte biler end nye.

Jeg personligt drømmer om den nye v8-Mustang, men jeg tror at det bliver ved drømmen, for den bruger efter sigende bissetricks overfor klimaet.

Jeg har prøvet at køre sådan en motha-fukga fra Phoenix til Grand Canyon tur/retur, og jeg sad med foden på adrenalin-pumpen en god del af turen.

Huhaaaa.

Men.

Uanset hvad, så kan du jo bruge nogle af de (ekstra) penge du tjener på at plante træer eller købe en el-bil.

Eller begge dele.

For penge er nøgleordet i Fearless.

Lyder det kedeligt?

Så kom alligevel og lad os lave det om til en fest.

 

 

Morten Spindler

 

 

(*) Nebraska, sangen »Used Cars«

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.