[4] Boomerang-effekten, der (også) kan gavne din bundlinie

20190528

Det imponerer mig at en politiker, der mener at være (ellers) begavet, kan finde på at kalde vælgerne for tosser... Jeg mener, i disse tider, hvor der ikke skal meget til at starte en shit-storm på sociale medier, så er det ikke mit første bud på snusfornuft. Omvendt har vi set, hvordan polarisering kunne sikre Donald Duck-øh-jeg-mener-Dump en masse penge og så iøvrigt den mest magtfulde position i verden (dog måske overgået af putin og smadremanden fra Otterup).

Mæææhn, Pia.

Det der var vist en ommer.

Men hvem ved, måske vil det lykkes hende at vende det til noget godt.

Jeg tvivler respektløst.

Jeg har nemlig ikke nogen respekt for folk, der helt formålsløst taler nedladende om andre – især ikke, når de gør det i lyset af deres eget kæmpe nederlag.

Polarisering kan dog GODT bruges strategisk i en god tjeneste.

Og gjort rigtigt kan det faktisk være ganske indbringende at polarisere.

Ikke som Trump og Kjærsgaard.

Ikke uanstændigt.

Men stadig på en måde, hvor nogle læsere føler sig draget af det og andre igen føler sig frastødt.

Hvis alternativet er kedsomhed, så kan jeg garantere dig, at en smule polarisering gavner.

Og kombinerer du det med en af de mest sikre opskrifter på succes, som måske virker på grund af at stort set ingen gør det... (fordi de ikke tør det).

Så vil jeg godt spille mine penge på dig.

Men hvad er det jeg taler om?

Hvilken opskrift?

Jajaaa, nu ikke så kåd, kære læser.

Der skal jo også være noget at dyrke i Fearless, når vi åbner om kort tid.

Men den korte version kan du godt få.

Se på, hvad alle andre i din branche gør, og gør så det stik modstatte (måske samtidig med at du bruger polarisering strategisk).

Et eksempel?

I yoga er der mange der synes, at man ikke må stikke næsten frem og man må slet ikke hænge andre ud. Min kvinde har gjort det modsatte og hun har (uden at nævne navne) hånet nogle konkurrenter som er useriøse charlatans.

Det har kostet et venskab.

Og løftede øjenbryn.

Men det har også givet penge i kassen, når læserne fornemmer, at hun gør det for deres skyld – for det er jo læserne, det går ud over, hvis de investerer deres sparepenge i et projekt, som viser sig at være katten i sækken.

Der er selvfølgelig en hårfin balance.

Men de fleste af Tanjas konkurrenter sidder stadig i lotusstilling og... håber... på at kunderne kommer af sig selv, og begynder at RYSTE hæmningsløst, når de hører, at vi sender mere end 1 mail om dagen til folk, der skriver sig op til en prøvetime i yoga. Vi ryster til gengæld på hånd... øh, jeg mener hovedet... hele vejen i banken.

Men som sagt...

Det dyrker vi på teleklasser og i månedsbreve i Fearless, hvor jeg stiller mit ydmyge talent og især min erfaring til din rådighed.

Salget åbner den 1. juni 2019.

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.