Det (ekstreme) Bonnie&Clyde- tip, som vendte bøtten for os

Det (ekstreme) Bonnie&Clyde- tip, som vendte bøtten for os

Min kvinde er også min partner in crime.

Vi er en form for Bonnie and Clyde indenfor email marketing, fordi hun er med på den værste, når det gælder at lave kampagner, der efterlader læserne blodige, liggende med ansigtet nedad på markerne - selvfølgelig ikke bogstaveligt talt, men næsten. Hendes forretning har været min allerstørste læreplads, fordi vi konstant - året rundt - eksperimenterer med at sælge billetter, og senest har vi fundet en stabil metode til at fordoble hendes omsætning (på 1,2 mio) over det næste års tid. Omsætningen i 2020 bliver således 2 mio, og det er blot første skridt. Den metode (eller måske rettere; den strategi) skriver jeg om i et kommende nummer af mit månedsbrev, som kun er tilgængeligt for medlemmer af Fearless.

Men en anden vigtig lektion, som jeg kun har talt overfladisk om, og vil bore meget dybere i fremover (både i månedsbrev og på teleklasser) er den her…

= = =

* To-strengs-tippet som (formentlig) vil give dig kvalme, men næsten helt sikkert vil øge din indtjening med autoresponder-mails så markant, at du kun fortryder, at du ikke gjorde det noget før… (og jeg bulshitter dig ikke herommefra: det her tip har reddet min røv mere end 1 gang, når der var lavvande i kassen).

= = =

Jeg afslører hemmeligheden i en (af 10 bonusvideo(r), som du får (og KUN kan få) ved at melde dig ind senest på søndag.

Den ene video kunne over tid blive flere hundredetusinde kroner værd for dig.

Mindre kan også gøre det, men jeg anser dette tip for at være det måske vigtigste jeg har fået – nogensinde.

Deadline nærmer sig, og selvom dette ene bonustip kan betale dit medlemsskab i mange år frem (når du implementerer det klogt, forstås)...

Så skal du stadig beslutte dig.

For din investering på 20,- kroner om dagen (incl. moms) løber jo op over tid, og igen... kun når du implementerer og GØR noget, har det værdi.

Ellers bliver det som den lille latte du kunne får for din 20’er på Cirkle K...

Tomme kalorier.

Og er der noget, jeg ikke gider at dyrke… så er det tomme kalorier.

Er du derimod en “do’er”, og kribler dine fingre for at komme igang, så kan du få mit tip (og mange andre) på linket herunder:

https://fearless.mortenspindler.dk/

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.