Wanna know how I got theses scars?

Hvis du kunne se mit ansigt lige nu i skrivende stund, ville du se et smil, der mest af alt ligner det røde, arrede smil på Jokerens ansigt i Batman, The Dark Knight… Der er 2 gode grunde til mit smil (og det er IKKE at min far skar mit ansigt op, da jeg var dreng og sagde: »Let’s put a smile on your face«)…

Deriod skyldes det at jeg for første gang i mere end 7 år lytter jeg til et nyt album med Bruce Springsteen... Og det er bemærkelsesværdigt fordi men gamle i årene før 2012 udgav 6 albums på 10 år.

Så jeg smiler.

Og den anden årsag er, at jeg sidder og bladrer igennem nogle af de første daglige emails jeg skrev for 4 år siden... Og imens Bruce (meget passende) synger...

= = =

Where are you now?

= = =

...så sidder jeg og morer mig kosteligt over hvor jeg var, og hvor ubehjælpelige nogle af mine egne tekster var for bare få år siden.

Gad vide om Bruce også tænker sådan?

Hmm, når man udgiver et album har man væsentlig mere tid til at vende hver eneste sten og få versefødderne til at passe, men jeg kan dog høre at hans tekster har udviklet sig ekstremt fra at være rebelske og episke til at være eftertænksomme og lyriske.

Og selvfølgelig en hel masse andet og mere.

Men jeg er ikke ude på at promovere bossens nye album.

I stedet er jeg ude på, at synge om dine tekster, og om hvordan du bliver god (eller bedre) til at skrive tekster, der rammer folk lige der, hvor hjertet banker.

Opskriften er…

Ninja Tricks.

Fiduser.

Flere tricks.

En masse kurser og PDF'er, som ligger på din harddisk og samler støv.

Og så selvfølgelig swipe-files, så du kan kopiere andres sælgende tekster.

Ja...

Sarkasmen løber ned ad din skærm som tyktflydende sirup.

For sandheden er en ganske anden.

Der findes ikke nogen vej udenom.

Når du vil udvikle din skrivemuskel, udvide din liste (og i det hele taget forbedre din forretning og dit salg med emails), så skal du GØRE i stedet for at sidde på dine hænder og håbe. Du skal være så modig, at du får sår, der udvikler sig til ar, og så selvfølgelig altid huske…

What doesn’t kill you, simply makes you…

Stranger.

Tilmelding til min freakshow-email-fitness-center lukker i morgen.

No exceptions.

https://fearless.mortenspindler.dk/

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.