Stemmer i natten (chock)

20190616

Jeg vågnede med et sæt ved lyden af afdæmpede stemmer lige udenfor mit vindue.

I 80'erne boede jeg en overgang i et belastet område i Odense, hvor der ofte luskede tyve rundt om natten, og jeg var fearless (på den farlige måde), så dengang sprang jeg altid ud ad døren og stoppede både biltyve og indbrudstyve… Så denne nat i 2019 jeg lyttede med skærpede sanser ved tanken om, at der lige nu var nogen, som måske pønsede på at bryde ind i vores hus.

En af de gange, hvor jeg i 80'erne (sammen med en nabo) var efter en narkoman, som brød ind i en bil, løb jeg lige ind i stodderen og kom af refleks til at ramme ham på hagen med den hårdeste del af min arm.

Jeg praler ikke af vold, for det var på ingen måde planlagt.

Og det er aldrig sket hverken før eller siden, at jeg været i noget der ligner kamp på gaden.

På denne ikke særligt hyggelige nat i 2019 passerede det hele revy i knolden på yours unholy imens jeg prøvede at finde sammenhæng i stemmerne og retningsbestemme dem.

Jeg trak rullegardinet op og åbnede vinduet, men det blev ikke tydeligere.

Betød det, at de allerede var inde i huset?

Nu blev jeg for alvor nervøs.

Ikke så meget for mig selv, men for mine børn og for de stakler, der var brudt ind, for skadestuen kunne meget vel blive næste stop, hvis de var trængt ind i mit hjem (der ER trods alt grænser for min pædagogiske båndbredde).

Jeg rejste mig op og lysede med min iPhone over på min søn.

Og da gik det op for mig, at hans vejrtrækning havde samme rytme som stemmerne.

Jeg fulgte hans åndedrag et øjeblik, og nu åbenbaredes den mest komiske sandhed…

Det var ikke fremmede som talte.

Det var min søns hvislende snorken, som min forbistrede karate-beredte hjerne havde konverteret til stemmer. Der gik lidt tid, før jeg igen havde normal puls og kunne sove. Inden da, skrev jeg en note ind i min telefon, fordi… Der sker aldrig noget skidt for en e-mailmarkedsfører… som ikke kan spindes til en historie, som giver brød til dit smør. Da jeg havde skrevet den note, faldt roen over mig, og jeg gled ind i en søvn så dyb som Adriaterhavet.

Og i dag slog det mig, hvor indgroet det efterhånden er blevet; at notere idéer til emails.

Så meget, at jeg kunne skrive uafbrudt i dagevis på de idéer, som jeg har i mit Evernote-arkiv.

Men som Eckhart Tolle har lært os, så har vi ikke dagevis.

Vi har kun i dag.

Og sådan er det også med tilmeldingen til fearless (pre-launch).

Når du hopper på vognen i dag, så er du med.

Hvis ikke, så går du glip af warrior træningen helt frem til 1. september.

https://fearless.mortenspindler.dk/

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.