Hvorfor hastighed og salg er et nobelt mål

»Hvis der er een værdifuld ting, jeg har lært af at følge dig, Morten.. Så er det at jeg er blevet meget hurtigere til at skrive mine emails, og jeg er ikke længere bange for at sælge i dem allesammen.«

Sådan sagde en af medlemmerne i fearless, da jeg for nylig bad om en testimonial, og det varmede så meget, at yours unholy Spindlerman's hjerte var lige ved at smelte. For det er lige præcis min mission for mine læsere og kunder.

At skrive emails skal ikke være en kunst.

Det skal være et levebrød.

Så lær at tale om noget der foregår i din kundes verden.

Kom hurtigt ind og ud igen.

Og vær aldrig bange for at sælge, når blot det kommer fra et ærligt (og nobelt) hjerte, forstået sådan her: Du har et godt produkt, som vil forbedre din kundes liv/trivsel/forretning/whatever.

That's it.

Og når vi er ved det...

I morgenudløber chancen for at forhåndstilmelde sig til fearless.

Det eneste du går glip af, ved at vente til september, er:

* MINE juli bonusvideoer (mindst 10), hvor jeg giver dig forskellige indsigter, som har hjulpet mig i vores onlineforretninger.

og

* DIT commitment, så du allerede nu har sat dig selv op til at være med fra september.

Når du kender kraften i et løfte til dig selv, vil du måske IKKE betragte det sidste som en lille ting, og i forhold til mine bonus-videoer, så kan jeg næsten garantere, at du får indsigter, som du kan tjene masser af penge på i de kommende måneder, (når du implementerer) og du får det hele gratis – blot fordi du committer dig i tide. Investeringen er lille, udbyttet er højt.

Det foregår sådan her:

Du forhåndstilmelder dig, så du er med fra 1. september – og forubetaler 200 kroner. Resten af septembers kontingent forfalder 1. september (399,- kroner).

Derefter betaler du 599,- om måneden.

Incl. moms.

Ja, det svarer til en flad 20'er om dagen.

Når du har skrevet dig op til mine daglige mails, kan du se, hvor meget du får for den investering

spindlerman.dk

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.