Dramatisk forhandling endte i masseskydning

Jeg er en stor fan af Keanu Reeves, og John Wick 1-2-3 er nogle af de bedste film, han har spillet i.

Spoiler alert: Det er rå (og til tider meningsløs) vold, men jeg elsker action, det er sådan en form for doping for min sjæl. Der må gerne være et godt udtænkt plot, dygtige skuespillere og en masse effekter.

Men volden er en del af min passion.

Det har aldrig påvirket min personlighed.

Hvem ved, måske får jeg afløb for alt det dyriske i min natur ved at se den slags film, og så selvfølgelig ved at skrive e-mails. Anyway, min søn på gule plader (Christopher) havde plaget mig for at købe John Wick 1 + 2 på iTunes, for som han sagde... Det ville være federe at se 3'eren i biografen, når vi lige havde set de første 2 og havde forhistorien med... Elsker du ikke bare, når børn kommer i den alder, hvor de begynder (instinktivt) at sælge med sofistikerede persuasion-teknikker? I stedet for at spørge, om han måtte komme i biografen og se en film, han egentlig ikke helt var gammel nok til... Så gav han mig et argument, som elegant og implicit indehold den selvfølgelighed, at jeg skulle tage ham med i biografen og se John Wick 3. Jeg fortalte ham aldrig, hvor sej han havde været, for jeg var lidt skræmt over, at han sådan (ved højlys dag) havde taget røven på mig, selvom jeg endda vidste det. (Men måske sansede han det instinktivt, og i så fald er jeg VIRKELIG på røven, næste gang der er noget han gerne vil overtale mig til). Jeg endte naturligvis med at svare ja, fordi jeg egentlig også gerne selv ville gense John Wick 1+2 derhjemme og se 3'eren i biografen, og ja – gerne sammen med ham, for når far her er med, så kan han godt tåle mosten. Men pludselig var vi ved at komme i bekneb med tiden, for han skulle med sin biologiske farmand og sin lillesøster til England, og jeg var ikke sikker på, hvor længe filmen gik i biografen, så jeg spurgte hans mor, om vi måtte tage ind og se den en torsdag aften.

Svaret var et koldt og afvisende...

= = =

Nej, Morten. Det er klokken 21.15-23.30, og så er Christopher først i seng kl. 24 – det går ikke.

= = =

Da jeg kl. 20.50 hentede Chrispher fra en legeaftale og uden at sige noget drejede ind mod byen, spurgte han mig...

»Hvad skal vi Morten? Du kører den forkerte vej«.

Jeg svarede med et par kryptiske John Wick-citater, hvortil han rystede på hovedet og sagde:

»Morten, kan du ikke lade være med at svare med John Wick-citater«.

Men pludselig gik det op for ham...

Jeg havde overtalt hans mor til at sige »JA«, og nu var der ingen grænser for begjestringen i drengens øjne fordi vi rent faktisk var på vej ind til Vejle for at gå i biografen sammen, og så oven-i-købet på et meget forbudt tidspunkt som betød, at han kunne prale af sorte rander under øjnene næste dag i skolen og af at hans onde stedfar også kunne være sej.

Han spurgte, hvordan jeg havde overtalt hans mor, og jeg svarede (ærligt), at persuasion er min gebét, og at jeg havde udnyttet et princip, som jeg har lært af Jim Camp i en lydbbog, som jeg indtil nu har gennemlyttet 4-5 gange (men naturligvis MINDST skal høre 10 gange).

Nu sad Christopher meget stille og funderede i noget tid, men pludselig udbrød han...

»Morten, jeg vil godt låne nogle af dine lydbøger«.

= = =

Jeg synes at historien er sød, og der ligger selvfølgelig andet og meget mere (end at lytte til lydbøger) bagved evnen til at vinde en forhandling, uanset om den foregår ansigt til ansigt eller ved hjælp af emails.

Erfaring.

Snilde.

Begavelse.

Hjælper også alt sammen.

Men det er gode nyheder for dig, kære læser, for både snilde og begavelse er jo standard-egenskaber hos alle mine læsere (ellers var du ikke her).

Erfaring ved jeg af gode grunde ikke, om du har.

Men den del kan vi gøre noget ved.

Og du kan stå på mine skuldre, når du skal øve dig, det foregår her fra 1. september (se linket nedenfor).

Men inden jeg går, skal du lige høre, hvordan det gik med filmen.

Ikke spoiler-agtigt, men sådan mere... Var den værd at bruge en aften og en lille stak gysser på..?

Ja

John Wick 3 var mere end 3 gange så god som 1+2'eren til sammen, og John Wick (eller Baba Yaga, som han også bliver kaldt i filmen... et russisk udtryk, der minder lidt om »bøhmanden«) satte da også ny rekord i antal drab pr. minut (ellers er der noget galt med min hovedregning).

Her er linket for dig, der godt vil læse til frygtløs kriger:

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.