Familie-kontraster der sælger

Det forbløffer mig ind imellem, hvor langt stammen kan falde fra æblet...

Tag nu for eksempel Spindlermans ældste datter og ham siæll.

Da jeg var dreng elskede jeg at sidde for mig selv på mit værelse og fistle med min guitar og mine projekter.

Om natten sov jeg, og meget gerne indtil jeg var udhvilet.

Det kan tælles på EEN HÅND, hvor mange gange jeg var i byen i mine unge år, og de får gange, jeg var afsted, så HADEDE jeg det, fordi jeg blev så træt efter kl. 11.23 (sådan cirka, nogle gang allerede kl. 22.49).

Men min datter...

Hun kan finde på at planlægge en bytur, der slutter klokken 01.00 selvom hun har en aftale, som kræver at hun står op kl. 05.00 næste dag – det skete forleden, hvor jeg hentede hende klokken 01.00 i byen, som jeg har gjort så ofte før. Og imens jeg sad og funderede over, at det nok snart var sidste gang, fordi hun flytter tæt på Vejle centrum, så var det at hun fortalte, at hun skulle op igen kl. 05.00 for at tage bussen til Vejle og toget til København kl. 07.00.

»Hvorfor skal du op klokken 5..?«.

›Fordi bussen til Vejle går allerede 6.20«, svarede hun, og fortsatte på godt ungdoms-vejlensisk:

»Ah, fuck mand«.

Jeg kunne se ud af min højreste øjenkrog, at hun browsede på rejseplanen-dot-dk, og nu viste det sig ved grød, at hun slet ikke kunne komme med en bus til Vejle søndag morgen, for hun havde kigget på planen for hverdage, da hun planlagde skidtet.

»Æh, fa-aaaar« var hendes næste replik.

Resten er historie.

Jeg hentede hende selvfølgelig igen 6.30 og kørte hende til toget sammen med veninden der var kommet endnu senere hjem fra byturen.

Jeg klarede dagen med et par middagslure.

Men jeg fatter ikke konceptet.

Men så igen, jeg er jo ikke ekstrovert.

Og det er også årsagen til, at jeg sælger nogle af mine efter-hårs-aftener til den der kommer med det mest spændende projekt, som kan bringe lidt sjov valuta i både min og derses pengekasse (og samtidig kan sikre, at jeg ikke kommer for meget ud og møder andre mennesker, måske bortset fra dig).

Skriv en mail, hvis det er jer / skråstreg / og / eller / dig.

Men husk, at du skal være mere end 80% sikker på, at jeg er den rigtige til jobbet, dit budget for vores kampagne-projekt er (mindst) 30-60.000 kroner – og din (realistiske) ambition for profit mindst 5-10 x investeringen.

Plus moms.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/ 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.