Den eneste kanon, du behøver

Jeg husker mange one-liners fra de film, som mine super-helte har farvet mit liv med – i løbet af den første trediedel af mit liv.

(Ja, jeg satser på at blive 150.)

En af dem er Clint Eastwoods klassiske filmreplik fra den første Dirty Harry-film, hvor han både i starten af filmen og under den dramatiske afslutning står point blank med sin 12 mm seksløber foran en forbryder, der lige har hørt ham skyde adskillige gange... Og Clint snerrer ud igennem sin forvredne mund imens det ene øje sitrer i skræmmende foragt for det kryb han truer:

= = =

Ah-ahh...

I know what you're thinking... Did he fire six shots or... only five.

And to tell you the truth – in all this excitement – I kinda lost track myself, but being this is a Magnum 44, the most powerful handgun in the world and would blow your head clean off...

You've got to ask yourself one question...

Do I feel lucky?

Well, do you punk?

= = =

Jeg har ikke så meget forstand på pistoler, men for mange år siden prøvede jeg en magnum 44 på en skydebane i Odense, og den var heftig, allright. Når det så er sagt, er jeg glad for, at vi lever i et land, hvor pistoler ikke er hver-mands-eje. Til gengæld bliver jeg mere og mere overbevist om, at det bedste våben du kan have i dit personlige arsenal...

Det vigtigste sværd at slibe...

Og den kanon, der vil blæse knoppen af de fleste problemer, du kan møde i forhold til at skaffe penge til tebreve, bladguldet på garageporten og så selvfølgelig havregryn... (og iøvrigt mange andre relaterede problemer)...

Er evnen til at sælge.

Lige meget hvad der sker, så er der altid brug for mennesker, som har dyrket den ædle kunst at sælge.

Jeg ser eksempler på det hver eneste dag.

Jeg er også ekstrem på det punkt.

Men alligevel.

Hvem ville gerne være i stand til (out of the blue) at finde et nyt drømmejob indenfor 1-2 måneder og iøvrigt blive kaldt til samtale for cirka hver fjerde ansøgning, de sender afsted..? Det kan jeg, og jeg har lige gjort det, fordi jeg gerne ville have et job med kollegaer og en god fast løn – og så lave alle de andre spændende ting ved siden af.

Et andet eksempel.

Jeg var på et kursus i USA, hvor jeg kom i en kattepine i forhold til en bonus, som tilfaldt mig som person, men jeg fik tilknyttet den til en forkert email-adresse, og da jeg så bad om, at de hjalp mig, fik jeg en standard-mail om, at det kunne de desværre ikke gøre i deres systemer og bla-bla-bla... Mange andre havde sikkert stillet sig tilfreds. Men jeg skrev en »salgs-mail« for at overtale dem til at give mig min bonus (en høj-konverterende template, som jeg nødig ville gå glip af).

En time efter fik jeg svar...

Min mail havde været forbi ledelsen, og nu kunne det pludselig godt lade sig gøre.

(As if I didn't know that).

Og listen fortsætter.

Hvis du har formastet dig til at læse hertil er det (i al beskedenhed) endnu et eksempel på salg...

Jeg solgte dig på idéen om at læse hele min mail.

Og det bringer mig til min sidste salgstale i dag.

Hvis du selv, dit firma eller din arbejdsplads har brug for en kanon-effektiv copywriter, så har jeg åbning her i efteråret – læs mere nedenfor.

 

(Du kan starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/ 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.