The unboring newsletter

Mangt en opmærksom lytter på min liste vil vide,  at jeg bruger Simplero til at sende mine mails.

De fleste ved nok også, at jeg er alt andet end religiøs i forhold til hvilket system jeg (eller andre) bruger.

Jeg har mine præferencer, men de er primært pragmatiske.

Jeg sælger med Simplero.

Ingen grund til at bruge noget andet.

Et af »problemerne« ved at bruge Simplero i denne tid, er at der sker så mange gennemgribende opdateringer (til det bedre), at der også opstår små blindgyder og småfejl i systemet, som iøvrigt lynende hurtigt bliver rettet.

Og ja.

Ligesom når der er vejarbejde på motorvejen, så irriterer det, når man skal holde i kø og ikke kommer frem til tiden...

(Som i går, da min daglige mail ikke kom ud til tiden.)

...men man ved, at trafikken kommer til at glide bedre, når de er færdige, så irritationen varer ikke så længe (medmindre man VIRKELIG er en grumpy type, men så er det måske bedre HELT at blive hjemme).

Men en lang historie kort...

Jeg nødt til (rent teknisk) at lave et nyt »Newsletter« inde i min Simplero-konto for at kunne vælge modtagere på en ny og smart måde, og for at kunne kende det nye fra det gamle (alle mine gamle mails skal jo ikke smides ud)... så ville jeg give det nye Newsletter et nyt navn, og »The unboring newsletter« var det første der dukkede op på lystavlen.

Ikke fordi jeg antager, at mine læsere synes det.

Men fordi det er god mission at have for sine nyhedsbreve.

Håbet er at det påvirker min måde at skrive på, når jeg logger ind og laver mit daglige skriv.

En lille detalje i mit liv, men en kæmpe ting for menneskeheden.

Right?

Den 25. august holder jeg et LIVE-kursus for en række af mine fearless-medlemmer.

De har første prioritet, men hvis der er pladser til overs, når de har kastet sig over tilmeldingen, vil jeg udbyde de sidste til en favorabel pris her.

Hvad kurset går ud på?

Du kan se et hint i titlen her:

»Lær at bygge og skrive en landing page, der sælger«.

I'll keep you posted.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/ 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.