Åndssvagt hundetrick til navngivning af dine knogler.

Da vores svenske laphund Tjalfe var en lille baby skete der altid noget meget forudsigeligt, når han fik et tyggeben som hans tænder kunne klare. Han med det samme gik hen og lagde sig for at tygge i det – medmindre vi havde formastet os til at købe et mærke, han ikke kunne lide. I så fald smed han det bare på gulvet, men det var sjældent.

Nu har det ændret sig…

Man kan se, at han bliver glad og tit lægger han sig hen på sin favorit ben-gnaver-plads i køkkenet, aka den bløde måtte ved døren ud til den overdækkede terrasse.

Men han tygger ikke.

Allerhøjest sutter han lidt på det.

Og så rejser han sig hurtigt op, nogle gange beder han om at komme ud, så han kan grave benet ned. Men i dag var ude-ånden ikke så stærk med ham, så han gik ind i stuen og så sig omkring. Der var en bunke vasketøj, men måske havde han dårlige minder om at rode i den slags (far kan godt være lidt streng ind imellem), for han luskede hurtigt videre til han fandt et mørkt hjørne imellem sofa og lænestol. Der blev benet puffet ind, og selvom han var tydeligt frustreret over, at han ikke kunne møffe sand eller jord henover det, så havde han et stolt og veltilpas udtryk i sit ansigt og kropsholdning, da han spankulerede tilbage ud i køkkenet til sine mennesker.

Ind imellem går der kun få minutter før han igen har fat i benet og gnaver lidt.

Andre gange går der flere dage, inden han pludselig er igang med tygning.

Men den genétiske morale er slet skjult.

Der er ovelevelse i at spare op.

Jeg har aldrig selv været god til at spare penge op.

Men til gengæld har jeg haft noget, der er meget stærkere end penge, jeg har sparet op i nogle andre værdier, som ikke kan smuldres af tidens tand – måske snarere tværtimod – og den opsparing har altid hjulpet mig, når jeg fik malet mig selv op i et hjørne.

Jeg lærer dig den indsigt i en lille bog du får, når du melder dig ind i fearless.

Bogen er sådan en slags kødben, som skal gøre det attraktivt at melde sig ind.

Jeg kalder bogen for…

Nej vent.

Det skulle jo være en hemmelighed indtil september.

Men så skidt da.

Du skal jo også have tid til at øve dig på at sige det.

Så here we go…

Håndbogen hedder:

= = =

fearless enkyklopædietikon

= = =

Ring bare til mig, når du har lært at sige det uden at fnise.

Men der er en mening med galskaben.

Min gode ven Jørgen er (med sin stærke ånd og fornemmelse for sproget) formentlig første, der regner den ud. Jeg er dog sikker på at alle mine læssere nok skal fange pointen.

Men hvorfor så bøvlet et navn?

Det er der også en grund til, og den afslører jeg ikke (medmindre selvfølgelig, at du er en af dem, der får fearless enkyklopædietikon tilsendt. Og det, min kære læser, gør du kun, når du melder dig ind i fearless (eller allerede ER medlem). Jørgen og de andre medlemmer får den tilsendt om få dage, og du får chancen fra 1. september igen.

Selv tak.


(Duskal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.