Lad os tale om motivation

Jeg vågnede før de små.

Det er sådan et hyggeligt kælenavn jeg har til alle andre i familien, fordi... well, de er mindre end mig. Min store søn, som iøvrigt er på ferie med sin mor as-we-speak, er den første, der måske en dag forlader den kategori. Men så familien da, hvis du absolut skal gå op i detaljerne.

Tsk.

Jeg vågnede før familien, så.

Og der var det, at jeg filosoferede over hvor jeg får energien til noget, som de færreste gider.

Hver morgen før alle andre får puls, har jeg allerede skrevet 2-3 mails og en masse content – kort sagt, jeg har gjort det som er vigtig for MIG og MIN mission (ikke min chefs eller mine kunders). Men bortset fra, at følelsen i maven bagefter er ubeskriveligt fed, så kommer min motivation af andet og meget mere end endorfin-rushet.

Jeg lærer dig, hvordan jeg dyrker og kultiverer de ting der motiverer mig til at være super produktiv og vedholdende – og jeg gør det i den første af (mindst) 9 fearless-regler, som du finder i fearless-håndbogen med det vanvittige navn »fearless enkyklopædietikon«. Den bog får alle de frygtløse krigere, som er med i mit univers. Du får den når du melder dig ind, og så længe du er medlem, vil du få den seneste version, når jeg synes at der er kommet nok opdateringer til at revidere den. Min plan er, at alle får en ny udgave mindst 1 gang om året.

Første udgave bliver sendt til trykkeren onsdag den 10. juli.

Det besluttede jeg for adskillige uger siden (hvor jeg stadig kun havde nogle håndskriblede idéer til bogen). Nu er den næsten klar. Skrevet i små bidder hver dag.

Tilmelding til fearless åbner 1. september.

I mellemtiden er det mit ansvar at motivere dig til at blive medlem og committe dig til at rykke med din emailmarkedsføring. (Hvis du da ikke allerede er medlem, jeg segmenterer ikke disse emails).

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.