Den profitable løsning på plastik-problemet

Jeg så en charme-reklamefilm fra en eller anden offentlig instans… I filmen slog ingen ringere end Linse Kessler et slag for en verden med mindre plastik, hvilket så var årsagen til, at der fremover vil være pant på mange flere typer plastikflasker.

Slutreplikken »Vi ses ved flaskeautomaten« blev afleveret frejdigt med et ansigtsudtryk, der så ud som om hun prøvede at smile igennem polyfillaen under den trætte men udspændte ansigtshud.

Hvad sker der lige for det?

Det er fint nok, at vi panter flere flasker, for min skyld kunne de sætte pant på alle dippedutter lavet af plastik.

Men hvor meget pant skal der så være på Linse Kessler?

Jeg personligt ville foreslå, at de fik Britta Nielsen til at administrere de penge der kom væltende ind i »kasser« for afgiften alene på Linses vafler, for det bliver da så store beløb, at staten ikke selv kan administre skidtet og er nødt til at outsource svindelen til almindelige mennesker, der bare drømmer om luksusferier og ditto biler.

Nå, det er alt sammen på et filosofisk plan, der ligger væsentligt over min lønramme, så vi må hellere komme tilbage på sporet og snakke lidt forretning.

I morgen har jeg fødselsdag, og der skal vi sammen fejre skidtet med et lille syntetisk salg.

Jeg glæder mig.

Du glæder dig.

Vi glæder os.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.