Få min alder i rabat...

Jeg plejer gerne at sige…

»Rabat er noget du finder ved siden af vejen når du kører til Låsby«. Det sker dog også, at jeg giver rabat i min forretning, men jeg giver hellere bonusser og »mere-for-pengene«, for mine erfaringer viser, at dit commitment som kunde bliver større, når du betaler en stærk pris (det samme gælder for mig) – og rabat KAN underminere den effekt.

Men i dag er noget helt særligt.

Yours unholy har fødselsdag, og det er endda en helt særlig fødselsdag…

Jeg mener, hvor mange gange i livet fylder man 52 år..?

Så jeg har besluttet mig for at gøre en undtagelse.

I dag får du ikke bonus.

Men du får en tyk og fed rabat svarende til min alder i procent – på udvalgte produkter.

Eller din alder, hvis du hellere vil det.

Er du ældre end mig, så leger du bare John Wayne med dankortet – og får efterfølgende refunderet forskellen ved at sende mig et billede af dokumentation for din alder (og det er ikke nok med rynker på et portrætfoto). Hvis du således er 82 og køber mit LIVE-kursus den 25. august til 2.397,60 (Normalpris 4.995,-), så sender jeg 1.498,50 retur, og din reelle pris lander på: 899,10 kroner.

Mimre-rabat gælder kun op til 90 år.

Men lad nu være med at tro, at du kan tilmelde din mormors moster og få en kæmpe rabat… Mit tilbud gælder KUN for læsere på min liste, der har tilmeldt sig listen FØR denne email gik ud.

Og for dig, som var tilmeldt i tide...

Mine fødselsdagstilbud gælder indtil klokken 21.46.

Og KUN i dag.

Mine tilbud kommer i seperate emails.

God jagt.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.