Kvaliteten, der gør en mand af en dreng...

En af de bedste hollywoodfilm, jeg nogensinde har set...

Er Troy fra 2011.

Hvis der er nogen hovedrolle i filmen, må det være Archilles. Også selvom mange af birollerne er tæt på at have lige så meget opmærksomhed, men om ikke andet, så fordi Brad Pitt spiller rollen så brilliant, at det overskygger alle de andre ellers store præstationer...

Og noget af det han har (og spiller eminent) i den rolle, er en helt særlig kvalitet.

En kvalitet, som løfter ham højt op over resten af pøbelen.

Den kvalitet, der gør at han – uden at virke arrogant – kan svare sådan her til en dreng, der advarer ham imod at ride hen til filmens første slag, hvor han personligt skal kæmpe mod den største kriger, jeg har set i mit liv… Før han rider hen til slaget, siger han til drengen:

= = =

That's why no-one will remember your name.

= = =

Kvaliteten er også medvirkende årsag til, at han vinder kampen på få sekunder og aldrig er i nærheden af at få modstand. Modstand får han først senere, da han møder prins Hector, og selv her er han overlegen, netop på grund af denne ene kvalitet, som gør at han ikke har noget at miste i kampen, thi han kæmperikke for sit liv, men for sit navns udødelighed. Kvaliteten er indlysende, når du kender den – men ikke så let at få øje på, som alle de andre (mere overfladiske, eller måske rettere: mindre dybe) kvaliteter, Brad Pitt besidder i rollen (og... formoder jeg... også i virkeligheden):

Han er nobel.

Retfærdig.

Modig.

Begavet.

Selvsikker.

Og mange andre ting.

Kvaliteten er også en, som du kan bruge og dyrke selv, når du skal udvikle din forretning, dit mindset som menneske og ja, din markedsføring med emails.

Jeg afslører den i sætning nummer 22 på side 4 i håndbogen for medlemmer af »fearless« (min medlemsklub for ambitiøse e-mailmarkedsførere).

Håndbogen, der iøvrigt har det halsbrækkende navn, som ingen kan sige uden at øve sig:

= = =

Enkyklopædietikon

= = =

Det navn forklarer jeg iøvrigt på side 2 i bogen... (for selvfølgelig er der en mening med galskaben).

Jeg glæder mig til at sende håndbogen til din hjemmeadresse (ja, den er trykt på rigtigt papir og kan IKKE fås som PDF), når du melder dig ind i fearless efter 1. september (eller om få dage, hvis du er en af dem, som allerede har meldt sig ind).

You’re welcome.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindler.dk/

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.