5 år, der forsvandt...

I går skrev jeg en mail om filmen Troy fra 2011, men filmen kom faktisk på markedet 5 år tidligere, nemlig i 2004.

En helt igennem ligegyldig fejl, som kun skyldes at jeg skrev (og altid skriver) hurtigt for at redigere senere, så jeg smak bare 2011 ind som det bedste bud min fokuserede hjerne kunne komme op med. Og her ligger den første gratis lektion i produktivitet gemt for den opmærksomme læser...

Men okay, lad mig da bare afsløre den.

Skriv hurtigt uden afbrydelser – lad være med at google detaljer imens du skriver – og HUSK at gøre det bagefter, men vær okay med at du glemmer det, for hellere få en mail ud til tiden MED fejl, end en »perfekt« mail der kommer for sent eller ender med aldrig at blive sendt, fordi livet sker og du aldrig lige fik tid til at å det hele perfekt.

Fejlen mindede mig også om de år af mit liv, jeg har spildt, fordi jeg ikke kendte... eller rettere... aldrig havde tænkt over den lektion, jeg (uselvisk men altruistisk) lærer dig på side 12 i Enkyklopædietikon (min håndbog for medlemmer af fearless)... Der finder du opskriften, der bogstaveligt talt forærer dig adskillige års produktiv tid (alt efter hvor længe du planlægger at leve), for mit eget vedkommende var det tid, som jeg før spildte på det jeg kalder nims-nams-aktiviteter.

Noget, der ikke flyttede nålen mod min mission (eller mod noget-som-helst andet).

Forstå mig ret.

Jeg har intet imod hygge og at pusle rundt.

Jeg kan endda nyde det selv.

Men når dagen(e) er omme, så vil jeg efterlade et aftryk, der handler om andet og mere end mine egne hyggestynder

Og hvis det ikke er dig, så er »fearless« næppe noget for dig.

Men for alle andre (og dig, hvis du ikke falder ind under ovenstående kategori)... har jeg skræddersyet »fearless« til ambitiøse e-mailmarkedsførere der ønsker at GØRE bedre email markedsføring, fremfor bare at DRØMME om det.

Dørene åbner igen 1. september, hvis jeg ikke fik nævnt det.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.