Spørgsmålet til en trillion

Min altid vidunderlige kvinde kom ud i køkkenet efter en god nats søvn... Jeg var midt i dagens første (meget vigtige) skriveproces, og derfor var jeg nok en smule fraværende. Faktisk strukturerer jeg min skriveproces på en måde, så det kan være særdeles uhensigtsmæssigt at stoppe midt i det hele.

Lige nu kom min datter iøvrigt også ind og fik en venlig (men kold skulder).

Anyway, min kvinde ville drøfte nogle dagligdagsting og stillede derfor nogle spørgsmål, som var helt legitime og okay, men de havde intet med min skriveproces at gøre, og derfor følte jeg mig forstyrret. Det er den slags små ting, vi allesammen kommer til at gøre – de fleste andre mennesker betragter bare ikke deres gøremål som hellige, på samme måde som jeg gør...

Medmindre...

De taler i telefon.

Hvis nogen kommer og forstyrrer når vi taler i mobilos, så vil de fleste mennesker (som bliver forstyrret) signallere, at det ikke er passende lige nu – og dem som forstyrrer vil forstå det.

Men jeg talte ikke i mobilos.

Men Tanja regnede ikke med, at det var forstyrrende.

Det næste der skete var, at jeg svarede liiige vel kort for hovedet og flyttede mig fra køkkenet til kontoret, så jeg kunne sidde uforstyrret.

Jeg burde have vidst bedre.

Man byder ikke ustraffet en kvinde en kold skulder, så hun fulgte hurtigt efter og stillede mig trillion-kroner-spørgsmålet...

Er du mopset?

Og hun kendte svaret.

For når en kvinde opfatter sin mand som mopset, så ER han det i hendes øjne, uanset hvad han selv sidder og tænker.

My bad.

Jeg må lære at være venligt tydelig (i stedet for mobset tydelig), når jeg skal signallere, at min aktivitet lige nu er 1000 gange mere hellig end når jeg taler i telefon. Til gengæld kan jeg (med svensk statsgaranti) lære dig noget værdifuldt om, hvordan jeg strukturerer min dag og mit fokus, så jeg HVER DAG får gjort en hel del, der flytter nålen i min forretning.

Det gør mig ikke til trillionær.

(Det har jeg ganske enkelt ikke ambitioner om.)

Men det giver mig stabilitet i min tilværelse fordi det bygger både mine skills og min forretning og min værdi på jobmarkedet. De tre første "fearless-regler" i min bog »Enkyklopædietikon« handler om principper, som kan give dig mere af det samme. Evnen til at skide penge, når du har brug for det. Spring om til side 11 i bogen og læs med.

Du får bogen inden længe – som en del af dit medlemsskab.

Og for dig, der ikke er medlem endnu...

Dørene åbner den 1. september.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.