Merete og Esther's hemmelige salgstrick

Jeg har en datter, som begynder at fatte sit værd... og det er en ret stor ting, når man er far, skulle jeg hilse og sige fra een der ér.

(Mig selv, sagde hunni.)

Esther er 13 år, og hun er opkaldt efter sin mormor Esther Petersen som hun aldrig har mødt, for mormor var død og borthe før Esther blev født). Den nulevende Esther begynder så småt at forstå, at hendes værdi ikke ligger i hendes vinger.

Den ligger ikke i, hvad hun siger og gør.

Men i det simple faktum, at hun ER.

Og så selvfølgelig i HVEM hun er.

Men…

Når vi dykker lidt dybere, så havde Batman jo en pointe, når han sagde:

= = =

It's not who I am underneath, but what I DO, that defines me.

= = =

Og med det mener jeg?

At vi ganske vist har en indbygget værdi som mennesker uanset hvad, men… det vi GØR har også en betydning. Vi kan dyrke det gode.

Og det er der ikke noget skidt ved.

For prøv lige at tænke på, hvor svært det ville være at motivere sig selv til noget som helst, hvis det man gjorde IKKE havde en effekt?

Det er netop derfor, jeg elsker at skrive e-mails.

Fordi de påvirker mine læseres kærlighed til mig.

Jo, også din.

Den er anderledes end den kærlighed, som jeg dyrker med min datter og også (tøhø) meget anderledes end den, jeg dyrker med min kvinde.

Men den er der.

Og den bliver påvirket af det jeg skriver.

Jeg elsker at se, hvordan Esther the Mester (det kalder hun sig) opbygger selvtillid (og dermed selvkærlighed) skridt for skridt med de små ting, hun render og gør. Lige nu tegner hun en kæmpe mandala på sin væg, og selvom det er en fysisk og kreativ proces, så ved jeg at den selvtillid hun bygger undervejs OGSÅ kan være med til at give hende en sikkerhed til at åbne sig og dyrke kærligheden.

Det er lidt et sidespor i forhold til dagens pointe.

Og så alligevel.

På samme måde som at forældres kærlighed til børn er næsten betingelsesløs (du har sikkert fornemmet min kærlighed til Esther imellem linierne) så findes der nogle mennesker, som bare helt naturligt indgyder tillid med hele deres gøren og væren. Når du først kender dem, er du slet ikke i tvivl om, hvor du går hen for at få hjælp. Og dér ligger en salgslektion i sig selv… (eller et trick, om du vil). VÆR den person, så er det ikke så svært at sælge dine produkter.

Fearless-medlem Merete Stenner er en af de der personer.

I al den tid, jeg har brugt Simplero, har hun været den, som uselvisk og tålmodigt har hjulpet mig til at forstå, hvor dybt kanin-hullet virkelig er, når du dykker ned i de mange funktioner og byggeklodser, som Simplero består af. Jeg kan varmt anbefale hende, når du har brug for hjælp til at bygge avancerede features og ikke selv har overskuddet.

Jeg har selv ofte købt mig til hendes hjælp, hvor jeg muligvis kunne få samme hjlælp gratis ved Simplero – simpelthen fordi hendes svar ALTID er skarpe og kommer som skidt fra en spædekalv. Der er ikke noget galt med Simpleros support – tværtimod. Men Merete har en paratviden om at bygge produkter og kurser i Simplero som de færreste kan matche, og hun kan formidle det på en måde, så selv jeg fatter det.

Vil du vide hvor hun bor?

Så er linket her

https://www.stenner.dk/

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.